עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון שקדים עם לימון Curd מילוי. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פטל, קליפת לימון, עוגת מצות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת לימון רול עם מילוי לימון, עוגת לימון עם מילוי שמנת וקורט לימון, ו עוגת שכבה לבנה עם מילוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. מחבת אבק עם 2 כפיות עוגת מצות ארוחה.
מניחים את החלמונים בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות גבוהה במשך 2 דקות. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, להכות עד עבה וחיוור (בערך 1 דקה).
מוסיפים 1/4 ארוחת עוגת מצות כוס, 1 1/2 כפיות מים, 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת, מיץ לימון טרי, ו 1/4 מלח כפית; להכות רק עד מעורבב. מקפלים את השקדים.
מניחים חלבונים בקערה גדולה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהחלבון לתוך תערובת חלמון ביצה; מקפלים בעדינות בחלבון הביצה הנותר. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר. מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה תיל. תריץ סכין מסביב לקצה העוגה.
הסר עוגה ממחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. (עוגה תשקע במרכז כפי שהוא מתקרר.)
מורחים 1 כוס לימון Curd במרכז העוגה, העליון עם פטל.
חותכים עוגה לחתיכות באמצעות סכין משונן.