עוגת מוס אפרסקים ושמנת
אפרסקים ועוגת מוס שמנת יכולים להיות הקינוח שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. אם יש לכם מים, שמנת כבדה, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו חטיפי אפרסקים וקרם, אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מניחים את המים הקרים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין לאט מעל. מערבבים כדי להבטיח כי הג ' לטין הוא hydrated מלא ואין גושים. להפריש לפרוח.
בסיר בינוני, לשלב את האפרסקים (כולל כל מיץ מפשיר) וסוכר ומערבבים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להביא את האפרסקים לרתיחה ולאפשר להם להמשיך לבשל עד שהם מזלג מכרז, על 20 דקות.
מוסיפים את תערובת הג ' לטין ומבשלים, ערבוב, עד מומס לחלוטין, על 1 דקה.
יוצקים את התוכן של הסיר לתוך בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה. לחץ על מחית דרך מסננת רשת בסדר להשליך מוצקים. הגדר את מחית בצד ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר או לקרר אותו מעל אמבט קרח, לטאטא כפי שהוא מתקרר כדי למנוע את הג ' לטין מקימה.
לאחר פירה הוא בטמפרטורת החדר, מערבבים רבע של קצפת לתוך מחית כדי להבהיר את זה.
מוסיפים את כל אבל 2 אונקיות של הקצפת הנותרת (שומרים את השאר לקישוט) ומקפלים אותו לתערובת פירה.
יוצקים את המוס לתוך קליפת העוגה מקורר. להכניס למקרר לפחות 2 שעות כדי לאפשר את הג ' לטין להגדיר. מקטרת נותרת קצפת על החלק העליון ממש לפני ההגשה.