קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס אפרסקים ושמנת

עוגת מוס אפרסקים ושמנת
אפרסקים ועוגת מוס שמנת יכולים להיות הקינוח שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. אם יש לכם מים, שמנת כבדה, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו חטיפי אפרסקים וקרם, אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מניחים את המים הקרים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין לאט מעל. מערבבים כדי להבטיח כי הג ' לטין הוא hydrated מלא ואין גושים. להפריש לפרוח.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בסיר בינוני, לשלב את האפרסקים (כולל כל מיץ מפשיר) וסוכר ומערבבים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להביא את האפרסקים לרתיחה ולאפשר להם להמשיך לבשל עד שהם מזלג מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את תערובת הג ' לטין ומבשלים, ערבוב, עד מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
8
יוצקים את התוכן של הסיר לתוך בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה. לחץ על מחית דרך מסננת רשת בסדר להשליך מוצקים. הגדר את מחית בצד ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר או לקרר אותו מעל אמבט קרח, לטאטא כפי שהוא מתקרר כדי למנוע את הג ' לטין מקימה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
לאחר פירה הוא בטמפרטורת החדר, מערבבים רבע של קצפת לתוך מחית כדי להבהיר את זה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
10
מוסיפים את כל אבל 2 אונקיות של הקצפת הנותרת (שומרים את השאר לקישוט) ומקפלים אותו לתערובת פירה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
11
יוצקים את המוס לתוך קליפת העוגה מקורר. להכניס למקרר לפחות 2 שעות כדי לאפשר את הג ' לטין להגדיר. מקטרת נותרת קצפת על החלק העליון ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות