קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלאך קרם תות

עוגת מלאך קרם תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מלאך קרם תות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 274 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תערובת עוגת מזון מלאך, מים, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת תות מלאך מזון גלידה, עוגת מזון מלאך קרם תות, ו עוגיות ועוגת תות שמנת עם עוגת מזון מלאך קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר (הסר מדפים אחרים).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
תנור חום עד 350 ° F. בקערת זכוכית או מתכת גדולה במיוחד, להכות תערובת עוגה ומים קרים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. (אין להשתמש מחבת עוגת צינור מחורץ או 9 אינץ מחבת מזון מלאך או הבלילה תעלה על גדותיו.)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
אופים 37 עד 47 דקות או עד העליון הוא חום זהוב כהה סדקים מרגישים יבשים מאוד והם לא דביקים. אל תאפה. מיד להפוך את המחבת על גבי בקבוק זכוכית עד העוגה הוא מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בקערה בינונית, לנצח קצפת על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים זיגוג תות לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
על צלחת הגשה, מניחים עוגה עם צד השחמה למטה. כפור העליון וצדדים של עוגה עם תערובת קרם תות. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
בקערה קטנה, מערבבים תותים וסוכר; מקררים עד ההגשה. כפית על 1/4 כוס קצוצה תערובת תות על כל מנה. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)