עוגת ממתק
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם חמאה, חלב דלצ'ה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו עוגת ממתק, עוגת ממתק, ו עוגת ממתקים (מתכונים דומים).
הוראות
להרכיב את העוגה: לקצץ 1/2 אינץ ' את הקצוות הקצרים של העוגה פאונד, ולאחר מכן לקצץ את העליון כיפת כדי להפוך אותו שטוח. העמד את העוגה על צידה וחתוך לחצי אופקית כדי ליצור שני מלבנים בגודל שווה.
מיקרוגל השוקולד במרווחים של 30 שניות, ערבוב עד מומס. מקציפים את החמאה, 3 כפות חלב ואת הסוכר ' ממתקים עם מיקסר. מקציפים את השוקולד המומס.
להוסיף עוד חלב, במידת הצורך, כדי להפוך את הזיגוג להפיץ.
הנח את המלבנים עוגה על מתלה להגדיר על תבנית אפייה rimmed.
מורחים חלק מהציפוי על קצה קצר אחד של כל עוגה ולחצו יחד כדי ליצור מלבן ארוך. (אתה יכול להחליק חתיכת קרטון דקה מתחת לעוגה למעבר לצלחת מאוחר יותר.)
מורחים את הציפוי שנותר על העוגה בשכבה בעובי 1 אינץ', מה שהופך את הקצוות מעט גבוה יותר מהמרכז. להחליק את החלק העליון ואת הצדדים עם מרית אופסט. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מערבבים את הבוטנים ואת dulce de leche בקערה.
מורחים את תערובת הבוטנים על הזיגוג בשכבה שטוחה, אפילו. להקפיא עד dulce de leche הוא המשרד, כ -30 דקות.
בינתיים, להפוך את ציפוי השוקולד: מיקרוגל השוקולד והחמאה במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד נמס וחלק.
יוצקים את השוקולד על העוגה ומפיצים אותו באופן שווה על גבי הצדדים עם מרית אופסט. להקפיא עד השוקולד מתקרר מעט, 6 עד 8 דקות.
החל בקצה קצר של העוגה, לטבול את קצה מרית אופסט לתוך השוקולד בזווית ולמשוך בעדינות, חוזר לאורך החלק העליון של העוגה כדי ליצור דפוס גל. צ ' יל 10 דקות לפני ההגשה.