קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ממתק

עוגת ממתק
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם חמאה, חלב דלצ'ה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו עוגת ממתק, עוגת ממתק, ו עוגת ממתקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להרכיב את העוגה: לקצץ 1/2 אינץ ' את הקצוות הקצרים של העוגה פאונד, ולאחר מכן לקצץ את העליון כיפת כדי להפוך אותו שטוח. העמד את העוגה על צידה וחתוך לחצי אופקית כדי ליצור שני מלבנים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשהעוגה יבשה
2
מיקרוגל השוקולד במרווחים של 30 שניות, ערבוב עד מומס. מקציפים את החמאה, 3 כפות חלב ואת הסוכר ' ממתקים עם מיקסר. מקציפים את השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
בלנדרבלנדר
3
להוסיף עוד חלב, במידת הצורך, כדי להפוך את הזיגוג להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
חלבחלב
4
הנח את המלבנים עוגה על מתלה להגדיר על תבנית אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים חלק מהציפוי על קצה קצר אחד של כל עוגה ולחצו יחד כדי ליצור מלבן ארוך. (אתה יכול להחליק חתיכת קרטון דקה מתחת לעוגה למעבר לצלחת מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
6
מורחים את הציפוי שנותר על העוגה בשכבה בעובי 1 אינץ', מה שהופך את הקצוות מעט גבוה יותר מהמרכז. להחליק את החלק העליון ואת הצדדים עם מרית אופסט. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
מערבבים את הבוטנים ואת dulce de leche בקערה.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
בוטניםבוטנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
תוציא את העוגה מהמקפיא.
9
מורחים את תערובת הבוטנים על הזיגוג בשכבה שטוחה, אפילו. להקפיא עד dulce de leche הוא המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
ציפויציפוי
בוטניםבוטנים
מורחיםמורחים
10
בינתיים, להפוך את ציפוי השוקולד: מיקרוגל השוקולד והחמאה במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קליפת שקדיםקליפת שקדים
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
11
יוצקים את השוקולד על העוגה ומפיצים אותו באופן שווה על גבי הצדדים עם מרית אופסט. להקפיא עד השוקולד מתקרר מעט, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
12
החל בקצה קצר של העוגה, לטבול את קצה מרית אופסט לתוך השוקולד בזווית ולמשוך בעדינות, חוזר לאורך החלק העליון של העוגה כדי ליצור דפוס גל. צ ' יל 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
13
צילום קאט טויטש