עוגת מנגו-ליים עם קרח
מתכון מנגו ליים קרח פאי ניתן להכין בעוד כ-45 דקות. והוא יספק כ 9 מנות. יש קינוח זה 1103 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מיץ תפוזים, piecrust, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. עוגת מקפיא מנגו, עוגת ג'ינג'רסנאפ-מנגו מקפיא, ו פאי ליים עם קרח דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להכין ולאפות Piecrust בצלחת עוגה 9 אינץ'. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב צוף הבא 5 מרכיבים (צוף דרך ביצים) בסיר גדול, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ו 2 כפיות קליפה. תערובת מנגו כפית לתוך קערה; מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 10 דקות או עד תערובת מנגו מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר קערה מקרח; תערובת מנגו כפית לתוך קרום מוכן. לכסות ולצנן 8 שעות או עד המשרד.
כדי להכין מרנג, מניחים חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מערבבים 1/2 כוס סוכר ומים בסיר; מביאים לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 23
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים מרנג על מילוי; מקשטים עם קליפה, אם תרצה בכך.