עוגת מנטה שוקולד כהה עמוקה
עוגת מנטה שוקולד כהה עמוקה דורשת סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו מלח, צבעי מאכל, סוכריות מנטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד כהה עמוקה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה של אורה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים שני מחבתות עגולות 9 אינץ ' ומרפדים את תחתית נייר קלף.
מנפים יחד את קמח העוגה ומלח.
ממיסים שוקולד וחמאה יחד בדוד כפול. להפוך קערה ערבוב, מגניב לטמפרטורת החדר; תערובת זו חייבת להיות מגניב.
מערבבים בסוכר. תערובת בחלמונים וחלב 1 כוס.
יוצקים את הקמח והמלח, ומערבבים רק עד incorporated. הכה את הבלילה עם מיקסר חשמלי במשך 1 דקה, ולאחר מכן להתמזג וניל 1/2 כוס חלב. ממיסים סודה לשתייה בחלב 1/4 הנותרים; מערבבים לתוך הבלילה במהירות וביסודיות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד פני השטח של העוגות באביב בחזרה קלות כאשר לחוץ עם אצבע, על 30 דקות. עוגות מגניבות על מדפים.
הכן ציפוי שבע דקות, השמטת וניל (ראה הערת שוליים לקישור). צבע את הציפוי ורוד עדין עם כמה טיפות של צבע מאכל, ולהוסיף 1/4 כוס כתוש ממתקים. כפור ולמלא את העוגה מקורר.
מקשטים עם חתיכות של ממתקים מרוסקים.