עוגת מסקרפונה עם דבש, תפוזים ופיסטוקים
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו הל טחון, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שזיפים צלויים בדבש עם מסקרפונה ופיסטוקים, מתוק פולנטה Crostini עם מסקרפונה, פטל, פיסטוקים, דבש Lavendar, ו טארט תאנה טרי עם דבש ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לקרר את הקרום במהירות, למקם אותו על מתלה, למקם מאוורר כמה מטרים משם (מכוון אל הקרום), ולהפוך את המאוורר במהירות בינונית.
מחממים תנור ל 400°f. לחץ על קרום העוגה על הצדדים התחתון ולמעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ 'עם תחתית נשלפת; הצדדים לקפל ולחץ כדי להאריך את הצדדים 1/4 אינץ' מעל שפת המחבת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד חום זהוב, כ 24 דקות. מגניב לגמרי על המדף.
בינתיים, לגרר מספיק קליפת תפוז למדוד 1 1/4 כפיות.
חותכים את קליפת הנותרים ואת תמרת מתפוזים. חותכים תפוזים לתוך סיבובים דקים, ולאחר מכן לחתוך סיבובים לרוחב במחצית.
מניחים פרוסות תפוז על מגבות נייר כדי לנקז מעט.
שלב מסקרפונה, שמנת, סוכר, 1 כף דבש, הל וקליפה כתומה בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, היכו רק עד טופס ערבוב פסגות (לא overbeat או תערובת יהיה להתערבב).
מורחים מילוי באופן שווה בקרום מקורר. סדר פרוסות תפוז על גבי טארט במעגלים קונצנטריים; מפזרים פיסטוקים.
טפטוף עם הנותרים 1 כף דבש לשרת.