קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרגריטה צינור

עוגת מרגריטה צינור
עוגת מרגריטה צינור יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 464 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 14 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, תערובת עוגה כתומה, תערובת פודינג לימון מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: עוגת מרגריטה צינור, עוגת צינור Eggnog, ו עוגת תפוחים רכה אחרת של אמא שלי (במחבת צינור).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס מחבת צינור מחורץ 9 כוס עם תרסיס בישול המכיל קמח, מברשת את התרסיס לתוך החריצים של המחבת עם מברשת מאפה. ריסוס 1 ציפוי אור יותר של ספריי בישול, ולהפוך את המחבת לתת כל תרסיס עודף לטפטף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערת ערבוב, היכו יחד את תערובת עוגת התפוזים, תערובת פודינג לימון, ביצים, שמן צמחי, תערובת מרגריטה, מיץ לימון, טקילה, ושניות משולשות עד לשלב ביסודיות. מקפלים את גרידת סיד 1, ויוצקים את הבלילה לתוך מחבת צינור מחורץ מוכן. השתמש במרית כדי למלא חריצים של המחבת עם הבלילה, הקש על מחבת עוגה מלאה כדי להסיר כיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג לימוןתערובת פודינג לימון
תערובת מרגריטהתערובת מרגריטה
שמן צמחישמן צמחי
מיץ לייםמיץ ליים
טריפל שניותטריפל שניות
תערובת עוגהתערובת עוגה
טקילהטקילה
כתוםכתום
ביצהביצה
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
טופס עוגהטופס עוגה
מריתמרית
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
4
לקרר את העוגה במחבת על מתלה במשך 10 דקות, לנער אותו כמה פעמים כדי לעזור לצדדים לשחרר, ולהחליק מרית סיליקון דקה או ניילון בין העוגה והמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
5
מניחים צלחת הגשה מעל החלק העליון של מחבת העוגה והופכים את המחבת כדי להחליק את העוגה על צלחת הגשה. אפשר לעוגה לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
6
הפוך זיגוג דק על ידי ערבוב יחד סוכר קונדיטורים, 1 כף טקילה, 2 כפות של טריפל sec, מיץ של 2 לימונים, גרידה של 1 סיד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
טריפל שניותטריפל שניות
טקילהטקילה
זיגוגזיגוג
מיץמיץ
לייםליים
7
טפטוף זיגוג דקורטיבי על העוגה, תן את זיגוג להגדיר במשך כמה דקות להקשיח, לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג