עוגת מרגריטה צינור
עוגת מרגריטה צינור יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 464 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 14 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, תערובת עוגה כתומה, תערובת פודינג לימון מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: עוגת מרגריטה צינור, עוגת צינור Eggnog, ו עוגת תפוחים רכה אחרת של אמא שלי (במחבת צינור).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס מחבת צינור מחורץ 9 כוס עם תרסיס בישול המכיל קמח, מברשת את התרסיס לתוך החריצים של המחבת עם מברשת מאפה. ריסוס 1 ציפוי אור יותר של ספריי בישול, ולהפוך את המחבת לתת כל תרסיס עודף לטפטף החוצה.
בקערת ערבוב, היכו יחד את תערובת עוגת התפוזים, תערובת פודינג לימון, ביצים, שמן צמחי, תערובת מרגריטה, מיץ לימון, טקילה, ושניות משולשות עד לשלב ביסודיות. מקפלים את גרידת סיד 1, ויוצקים את הבלילה לתוך מחבת צינור מחורץ מוכן. השתמש במרית כדי למלא חריצים של המחבת עם הבלילה, הקש על מחבת עוגה מלאה כדי להסיר כיסי אוויר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ 45 דקות.
לקרר את העוגה במחבת על מתלה במשך 10 דקות, לנער אותו כמה פעמים כדי לעזור לצדדים לשחרר, ולהחליק מרית סיליקון דקה או ניילון בין העוגה והמחבת.
מניחים צלחת הגשה מעל החלק העליון של מחבת העוגה והופכים את המחבת כדי להחליק את העוגה על צלחת הגשה. אפשר לעוגה לסיים את הקירור.
הפוך זיגוג דק על ידי ערבוב יחד סוכר קונדיטורים, 1 כף טקילה, 2 כפות של טריפל sec, מיץ של 2 לימונים, גרידה של 1 סיד.
טפטוף זיגוג דקורטיבי על העוגה, תן את זיגוג להגדיר במשך כמה דקות להקשיח, לחתוך.