עוגת מרגריטה קפואה
פאי מרגריטה קפוא דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, תרכיז לימון, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: מרגריטה קפואה, עוגת מרגריטה קפואה, ו מרגריטה קפואה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים בייגלה וסוכר יחד בקערה; מערבבים במרגרינה עד משולב באופן שווה. תערובת כפית לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'; לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת כדי ליצור קרום מוצק, אפילו.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד הקצוות משחימים קלות, על 5 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים חלב מרוכז ממותק, להתרכז limeade, טקילה, ליקר כתום, וצביעת מזון ירוקה בקערה גדולה.
לנצח קרם בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: הקצפת תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד. מקפלים קצפת לתוך תערובת חלב מרוכז ממותק. כפית מתמלאת לקרום מקורר.
לכסות את העוגה עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, על 4 שעות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה; מקשטים עם פרוסות סיד.