קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרגריטה קפואה

עוגת מרגריטה קפואה
פאי מרגריטה קפוא דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, תרכיז לימון, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: מרגריטה קפואה, עוגת מרגריטה קפואה, ו מרגריטה קפואה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים בייגלה וסוכר יחד בקערה; מערבבים במרגרינה עד משולב באופן שווה. תערובת כפית לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'; לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת כדי ליצור קרום מוצק, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
בייגלהבייגלה
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד הקצוות משחימים קלות, על 5 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
מערבבים חלב מרוכז ממותק, להתרכז limeade, טקילה, ליקר כתום, וצביעת מזון ירוקה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
צבע מזון ירוקצבע מזון ירוק
להתרכז Limeadeלהתרכז Limeade
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
טקילהטקילה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לנצח קרם בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: הקצפת תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד. מקפלים קצפת לתוך תערובת חלב מרוכז ממותק. כפית מתמלאת לקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
קצפתקצפת
סרגל אונדססרגל אונדס
קרםקרם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לכסות את העוגה עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה; מקשטים עם פרוסות סיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים