קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג פירות קפוא

עוגת מרנג פירות קפוא
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת מרנג פירות קפוא, עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
צייר 3 (14-על-ידי 3 אינץ') מלבנים, על 3/4 אינץ ' זה מזה, על קלף. הפעל נייר מעל (מלבנים יהיו גלויים) ולשים אותו על תבנית אפייה גדולה בחמאה קלות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח בסוכר, 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן להגדיל את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 4 דקות עם מערבל עומד או 8 עד 10 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
העברת מרנג שקית מאפה מצויד קצה 1/3 אינץ ' ולמלא מלבנים לחלוטין. בעדינות חלקה צמרות, ואז אופים באמצע התנור עד מוצק וחיוור מאוד זהב, 45 עד 60 דקות. שקופית שכבות מרנג (על קלף) על מתלה גדול. מגניב לחלוטין, ואז בזהירות לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
ממיסים חמאה עם קורנפלור, עיסת פסיפלורה, וסוכר 3/4 כוס בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא יחד ביצה שלמה וחלמונים בקערה גדולה עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת חמאה בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברת תערובת לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן, עד עבה מספיק כדי להחזיק סימן של ויסקי הבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מעבירים מיד קורט לקערת מתכת הממוקמת בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים 2 כוסות קצפת לתוך קרד בעדינות אך ביסודיות כדי ליצור מוס (למילוי וזיגוג).
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מעבירים 3/4 כוס קצפת לקערה קטנה ושמורה, מקורר, עבור שכבת שמנת. מקפלים 1/2 כוס מוס לתוך הנותרים קצפת, ולאחר מכן להעביר שקית מאפה ניקה מצויד קצה 1/8 אינץ ושמורה, מקורר, עבור זיגוג דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
סדר 1 שכבת מרנג, צד שטוח למטה, על מגש להפיץ באופן שווה עם 3/4 כוס מוס. מכסים בשכבת מרנג אחרת וממרחים באופן שווה עם קצפת שמורה. מכסים בשכבת המרנג שנותרה, בצד שטוח למעלה, ומפיצים את המוס שנותר באופן שווה מעל וצדדים של עוגה, מחליקים עם מרית עוגה. ציפוי צינור דקורטיבי על גבי עוגה, ואז להקפיא, חשוף, עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
בערך 1 שעה לפני ההגשה, לשים עוגה במקרר כדי לרכך מעט.
1
* העוגה יכולה להיות קפואה עד 2 ימים. לאחר העוגה הוא מוצק, לכסות עם פלסטיק לעטוף; להסיר פלסטיק לעטוף לפני ריכוך במקרר.* זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות