עוגת מרנג פירות קפוא
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת מרנג פירות קפוא, עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים.
הוראות
צייר 3 (14-על-ידי 3 אינץ') מלבנים, על 3/4 אינץ ' זה מזה, על קלף. הפעל נייר מעל (מלבנים יהיו גלויים) ולשים אותו על תבנית אפייה גדולה בחמאה קלות.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח בסוכר, 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן להגדיל את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 4 דקות עם מערבל עומד או 8 עד 10 דקות עם כף יד.
העברת מרנג שקית מאפה מצויד קצה 1/3 אינץ ' ולמלא מלבנים לחלוטין. בעדינות חלקה צמרות, ואז אופים באמצע התנור עד מוצק וחיוור מאוד זהב, 45 עד 60 דקות. שקופית שכבות מרנג (על קלף) על מתלה גדול. מגניב לחלוטין, ואז בזהירות לקלף קלף.
ממיסים חמאה עם קורנפלור, עיסת פסיפלורה, וסוכר 3/4 כוס בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס.
לטאטא יחד ביצה שלמה וחלמונים בקערה גדולה עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת חמאה בזרם, לטאטא.
העברת תערובת לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן, עד עבה מספיק כדי להחזיק סימן של ויסקי הבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 3 עד 5 דקות.
מעבירים מיד קורט לקערת מתכת הממוקמת בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד הקור.
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים 2 כוסות קצפת לתוך קרד בעדינות אך ביסודיות כדי ליצור מוס (למילוי וזיגוג).
מעבירים 3/4 כוס קצפת לקערה קטנה ושמורה, מקורר, עבור שכבת שמנת. מקפלים 1/2 כוס מוס לתוך הנותרים קצפת, ולאחר מכן להעביר שקית מאפה ניקה מצויד קצה 1/8 אינץ ושמורה, מקורר, עבור זיגוג דקורטיבי.
סדר 1 שכבת מרנג, צד שטוח למטה, על מגש להפיץ באופן שווה עם 3/4 כוס מוס. מכסים בשכבת מרנג אחרת וממרחים באופן שווה עם קצפת שמורה. מכסים בשכבת המרנג שנותרה, בצד שטוח למעלה, ומפיצים את המוס שנותר באופן שווה מעל וצדדים של עוגה, מחליקים עם מרית עוגה. ציפוי צינור דקורטיבי על גבי עוגה, ואז להקפיא, חשוף, עד המשרד, לפחות 3 שעות.
בערך 1 שעה לפני ההגשה, לשים עוגה במקרר כדי לרכך מעט.
* העוגה יכולה להיות קפואה עד 2 ימים. לאחר העוגה הוא מוצק, לכסות עם פלסטיק לעטוף; להסיר פלסטיק לעטוף לפני ריכוך במקרר.* זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים.