קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג פירות קפוא

עוגת מרנג פירות קפוא
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת מרנג פירות קפוא, עוגת בננה עם פסיפלורה קרמל וקצפת קוקוס, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
צייר 3 (14-על-ידי 3 אינץ') מלבנים, על 3/4 אינץ ' זה מזה, על קלף. הפעל נייר מעל (מלבנים יהיו גלויים) ולשים אותו על תבנית אפייה גדולה בחמאה קלות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח בסוכר, 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן להגדיל את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 4 דקות עם מערבל עומד או 8 עד 10 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
העברת מרנג שקית מאפה מצויד קצה 1/3 אינץ ' ולמלא מלבנים לחלוטין. בעדינות חלקה צמרות, ואז אופים באמצע התנור עד מוצק וחיוור מאוד זהב, 45 עד 60 דקות. שקופית שכבות מרנג (על קלף) על מתלה גדול. מגניב לחלוטין, ואז בזהירות לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
ממיסים חמאה עם קורנפלור, עיסת פסיפלורה, וסוכר 3/4 כוס בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לטאטא יחד ביצה שלמה וחלמונים בקערה גדולה עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת חמאה בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
העברת תערובת לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא כל הזמן, עד עבה מספיק כדי להחזיק סימן של ויסקי הבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מעבירים מיד קורט לקערת מתכת הממוקמת בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים 2 כוסות קצפת לתוך קרד בעדינות אך ביסודיות כדי ליצור מוס (למילוי וזיגוג).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מעבירים 3/4 כוס קצפת לקערה קטנה ושמורה, מקורר, עבור שכבת שמנת. מקפלים 1/2 כוס מוס לתוך הנותרים קצפת, ולאחר מכן להעביר שקית מאפה ניקה מצויד קצה 1/8 אינץ ושמורה, מקורר, עבור זיגוג דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
סדר 1 שכבת מרנג, צד שטוח למטה, על מגש להפיץ באופן שווה עם 3/4 כוס מוס. מכסים בשכבת מרנג אחרת וממרחים באופן שווה עם קצפת שמורה. מכסים בשכבת המרנג שנותרה, בצד שטוח למעלה, ומפיצים את המוס שנותר באופן שווה מעל וצדדים של עוגה, מחליקים עם מרית עוגה. ציפוי צינור דקורטיבי על גבי עוגה, ואז להקפיא, חשוף, עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
בערך 1 שעה לפני ההגשה, לשים עוגה במקרר כדי לרכך מעט.
1
* העוגה יכולה להיות קפואה עד 2 ימים. לאחר העוגה הוא מוצק, לכסות עם פלסטיק לעטוף; להסיר פלסטיק לעטוף לפני ריכוך במקרר.* זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות