עוגת מרנג תות טרי
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 641 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת מרנג תות טרי יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תותים, קרם אבנית, נייר דבק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פירות יער עם ציפוי איטלקי-מרנג, עוגת מרנג תות, ו עוגת מרנג תות (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 10 עד 12 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
הסר מהתנור, וקריר לחלוטין (כ -10 דקות). הפחת את טמפרטורת התנור ל-25
מכסים 2 דפי אפייה גדולים בנייר אפייה. צייר 2 (8 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
תהליך קורנפלור, מלח, אגוזי פקאן קלויים, ו 1/2 כוס סוכר במעבד מזון 40 עד 45 שניות או עד פקאן הם הקרקע דק.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם במהירות בינונית גבוהה עד התערובת היא מבריק, פסגות נוקשות טופס, וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות; לא overbeat).
מוסיפים חצי מתערובת פקאן לתערובת ביצה לבנה, מתקפלים בעדינות רק עד מעורבב. חזור על הנוהל עם תערובת פקאן נותרת.
תערובת ביצה לבנה בעדינות כפית על עיגולים מצוירים על נייר קלף (על תערובת 1 1/2 כוסות לכל מעגל), מתפשט כדי לכסות כל מעגל לחלוטין.
אופים ב 250 במשך 1 שעה, הפיכת גיליונות אפייה לאחר 30 דקות. כבה את התנור; תן למרינג לעמוד בתנור סגור עם אור על 2 עד 2 1/2 שעות או עד פני השטח יבש וניתן להרים מרנג מנייר מבלי להידבק לאצבעות.
ממש לפני הרכבת עוגה, מערבבים יחד גבינת מסקרפונה ווניל בקערה גדולה רק עד מעורבב.
מקציפים שמנת במהירות נמוכה עד קצף; להגדיל את המהירות בינוני גבוה, ובהדרגה להוסיף 1/2 סוכר כוס הנותרים, להכות עד פסגות נוקשות טופס. (לא overbeat או שמנת יהיה מגורען.) בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת mascarpone.
בזהירות להסיר 1 מרנג מנייר קלף; מניחים על צלחת הגשה.
מורחים תערובת מסקרפונה רביעית (כ 2 כוסות) מעל מרנג; למעלה עם 1 1/2 כוסות תותים פרוסים. חזור על שכבות 2 פעמים; העליון עם הנותרים מרנג, תערובת מסקרפונה, תותים חצוי.
מגישים מיד, או להירגע עד 2 שעות.
חתוך עם סכין חדה, עם להב דק.