קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

עוגת מרנג תות טרי

עוגת מרנג תות טרי
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 641 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת מרנג תות טרי יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תותים, קרם אבנית, נייר דבק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פירות יער עם ציפוי איטלקי-מרנג, עוגת מרנג תות, ו עוגת מרנג תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 10 עד 12 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
הסר מהתנור, וקריר לחלוטין (כ -10 דקות). הפחת את טמפרטורת התנור ל-25
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מכסים 2 דפי אפייה גדולים בנייר אפייה. צייר 2 (8 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
תהליך קורנפלור, מלח, אגוזי פקאן קלויים, ו 1/2 כוס סוכר במעבד מזון 40 עד 45 שניות או עד פקאן הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם במהירות בינונית גבוהה עד התערובת היא מבריק, פסגות נוקשות טופס, וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות; לא overbeat).
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
7
מוסיפים חצי מתערובת פקאן לתערובת ביצה לבנה, מתקפלים בעדינות רק עד מעורבב. חזור על הנוהל עם תערובת פקאן נותרת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פקאניםפקאנים
8
תערובת ביצה לבנה בעדינות כפית על עיגולים מצוירים על נייר קלף (על תערובת 1 1/2 כוסות לכל מעגל), מתפשט כדי לכסות כל מעגל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
9
אופים ב 250 במשך 1 שעה, הפיכת גיליונות אפייה לאחר 30 דקות. כבה את התנור; תן למרינג לעמוד בתנור סגור עם אור על 2 עד 2 1/2 שעות או עד פני השטח יבש וניתן להרים מרנג מנייר מבלי להידבק לאצבעות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
ממש לפני הרכבת עוגה, מערבבים יחד גבינת מסקרפונה ווניל בקערה גדולה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מקציפים שמנת במהירות נמוכה עד קצף; להגדיל את המהירות בינוני גבוה, ובהדרגה להוסיף 1/2 סוכר כוס הנותרים, להכות עד פסגות נוקשות טופס. (לא overbeat או שמנת יהיה מגורען.) בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קצפתקצפת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכרסוכר
12
בזהירות להסיר 1 מרנג מנייר קלף; מניחים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
13
מורחים תערובת מסקרפונה רביעית (כ 2 כוסות) מעל מרנג; למעלה עם 1 1/2 כוסות תותים פרוסים. חזור על שכבות 2 פעמים; העליון עם הנותרים מרנג, תערובת מסקרפונה, תותים חצוי.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מורחיםמורחים
14
מגישים מיד, או להירגע עד 2 שעות.
15
חתוך עם סכין חדה, עם להב דק.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין