. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), Paleo Raspberry עוגת משי צרפתית, ו עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח והמלח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קרום
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
חותכים את קיצור עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
סכין
3
מערבבים את הביצה, מים, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מים
ביצה
4
מפזרים מרכיבים רטובים על תערובת הקמח וזורקים קלות במזלג עד שהתערובת של הקמח נרטבת. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה או עד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
5
מגלגלים את הבצק החוצה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
מניחים את הבצק בצלחת העוגה, זמירה על הקצה כדי ליצור בליטה 1 אינץ'. מקפלים את הבצק הנוסף תחת עצמו ומקלקלים באופן דקורטיבי את קצה הקרום. צנן את תבנית העוגה הממולאת במאפה לפחות 20 דקות לפני האפייה כדי למנוע הצטמקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). מאפה קו עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום ושכבה של משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
8
אופים בתנור שחומם מראש עד קצה הקרום הוא זהוב, כ 10 דקות. בזהירות להסיר את רדיד ומשקולות ואופים עד הקרום מוגדר, על 5 דקות יותר. מגניב לחלוטין לפני הוספת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
9
כדי להפוך את המילוי, להמיס את השוקולד בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
10
תן לזה להתקרר עד טמפרטורת החדר אבל עדיין נוזל. בינתיים, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר, פועם עד התערובת היא קלה ורכה. זה צריך להיות בהיר במידה ניכרת בצבע. מערבבים בשוקולד המותך המקורר ובתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שוקולד
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
11
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים במהירות גבוהה במשך 2 דקות ומגרדים את הצדדים של הקערה גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מורחים שכבה דקה (על 1/4 אינץ') של ריבת פטל על החלק התחתון של קרום העוגה מקורר. כפית את מילוי השוקולד על גבי הריבה להחליק את פני השטח. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
שוקולד
קרום עוגה
מורחים
ריבה
13
לפני ההגשה, מקשטים כל פרוסה עם מנה של ציפוי מוקצף, 3 פטל טרי, עלה מנטה.