קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת משי צרפתית פטל

עוגת משי צרפתית פטל
. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), Paleo Raspberry עוגת משי צרפתית, ו עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח והמלח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
חותכים את קיצור עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
סכיןסכין
3
מערבבים את הביצה, מים, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיםמים
ביצהביצה
4
מפזרים מרכיבים רטובים על תערובת הקמח וזורקים קלות במזלג עד שהתערובת של הקמח נרטבת. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה או עד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
5
מגלגלים את הבצק החוצה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מניחים את הבצק בצלחת העוגה, זמירה על הקצה כדי ליצור בליטה 1 אינץ'. מקפלים את הבצק הנוסף תחת עצמו ומקלקלים באופן דקורטיבי את קצה הקרום. צנן את תבנית העוגה הממולאת במאפה לפחות 20 דקות לפני האפייה כדי למנוע הצטמקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). מאפה קו עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום ושכבה של משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
אופים בתנור שחומם מראש עד קצה הקרום הוא זהוב, כ 10 דקות. בזהירות להסיר את רדיד ומשקולות ואופים עד הקרום מוגדר, על 5 דקות יותר. מגניב לחלוטין לפני הוספת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
כדי להפוך את המילוי, להמיס את השוקולד בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
10
תן לזה להתקרר עד טמפרטורת החדר אבל עדיין נוזל. בינתיים, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר, פועם עד התערובת היא קלה ורכה. זה צריך להיות בהיר במידה ניכרת בצבע. מערבבים בשוקולד המותך המקורר ובתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
11
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים במהירות גבוהה במשך 2 דקות ומגרדים את הצדדים של הקערה גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מורחים שכבה דקה (על 1/4 אינץ') של ריבת פטל על החלק התחתון של קרום העוגה מקורר. כפית את מילוי השוקולד על גבי הריבה להחליק את פני השטח. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
שוקולדשוקולד
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
ריבהריבה
13
לפני ההגשה, מקשטים כל פרוסה עם מנה של ציפוי מוקצף, 3 פטל טרי, עלה מנטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
פטלפטל
מנטהמנטה