עוגת משמש עם דבש ושקדים
טארט משמש עם דבש ושקדים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קורנפלור, חצאי משמש בסירופ כבד, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו טארט אוקס אבריקוט-טארט משמש צרפתי מזוגג עם שקדים, טארט דבש-קרמל עם משמשים ושקדים, ו לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב לסיר קטן. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
מקציפים חלמונים, 3 כפות סוכר קורנפלור בקערה להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב לתוך תערובת חלמון. חזור לפן.
להקציף מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 דקות.
להעביר לקערה; מגניב. להשליך שעועית וניל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרדדים מאפה על משטח מקומח לסיבוב 14 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. הקש קרום למחבת. לקצץ קצוות כדי 1/2 אינץ ' overhang; לקפל ולחץ, ויוצרים צדדים בעובי כפול. להקפיא קרום עד המשרד, כ -20 דקות.
אופים עד זהב אור, כ -20 דקות. מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
שקדים טוחנים דק ואבקת סוכר במעבד.
הוסף פודינג מקורר; להתמזג באמצעות / כיבוי פניות. מערבבים בחמאה, ואז ביצה שלמה, תמצית ומלח.
יוצקים לתוך הקרום; החלק העליון. סדר חצאי משמש, צד עגול למעלה, על גבי מילוי.
אופים טארט עד המילוי מוגדר וזהב, כ 45 דקות.
טפטוף דבש נגמר. חזור לתנור במשך 3 דקות. מגניב לגמרי במחבת.