עוגת משמש עם זנגביל מסוכר וציפוי פריך
עוגת משמש עם זנגביל מסוכר וציפוי פריך הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל מטרה קמח, מי קרח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דייסת יוגורט שמנת עם ציפוי משמש, ג'ינג'ר ואשכולית, וידוי # 67: מכור אגוזי מלך מסוכרים, המבקשים עזרה... משמש ולחם אגוז מסוכר, ו ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית.
הוראות
לטאטא קמח, סוכר, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
הוסף חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 3 כפות מי קרח ומערבבים עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם התערובת יבשה מדי. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון להכניס למקרר 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת פאי בקוטר 9 אינץ'. מקפלים overhang תחת ו crimp דקורטיבי. להכניס למקרר 30 דקות.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הבצק מתחיל להגדיר, כ -20 דקות.
אופים עד הקרום הוא רק מתחיל חום, על 5 דקות יותר. לשמור על טמפרטורת התנור.
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
הוסף חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד טופס גושים לחים.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה כדי להתמזג.
מפזרים ציפוי באופן שווה על תערובת משמש.
אופה עוגה עד ציפוי הוא חום ומילוי מבעבע בעובי, על 45 דקות, כיסוי קרום עם נייר לאחר 30 דקות אם בראונינג מהר מדי. מגניב לגמרי.