עוגת משמש-פטל
המתכון משמש-פטל טריפל מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי שוט מגניב, פטל, עציצים שברי שקדיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת משמש, אפרסק-דובדבן, ו אפרסק-דובדבן.
הוראות
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. או עד שיתמזג היטב. מערבבים קליפת לימון. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף.
מניחים חצי קוביות העוגה בתחתית 2-1/2-qt. קערת הגשה ישרה. כפית חצי מתערובת הפודינג על קוביות עוגה; למעלה עם חצי מהפרי. חזור על כל השכבות. למעלה עם שאריות ציפוי מוקצף ושקדים.
מקררים לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת. חנות שאריות קינוח במקרר.