עוגת נוגט קרמל
עוגת נוגט קרמל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 487 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. מתכון זה מבית Allrecipes דורש קמח, תמצית וניל, ביצים וסוכר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. נסו סוכריות נוגט קרמל , נגיסות קרמל נוגט אגוזים , ו- Nogat Glacé Choux עם כתום קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בונדט בגודל 10 אינץ' עד סנטימטר מהחלק העליון של התבנית. חשוב מאוד לא לשמן ולקמח ברור עד למעלה. זה ידרוס, יעשה בלגן נורא בתנור שלך, והעוגה תיפול..
מערבבים יחד את הקמח והסודה לשתייה. לְהַפְרִישׁ.
במיקרוגל או בדוד כפול, ממיסים 7 חטיפי ממתקי קרמל ונוגט מכוסים שוקולד חלב עם 1/2 כוס חמאה. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק, ומניחים בצד להתקרר.
בקערה גדולה, שמנת סוכר ו-1/2 כוס חמאה רכה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את הווניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החמאה. מערבבים את תערובת הסוכריות המומסות.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים ב-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) במשך כ-60 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
להכנת הזיגוג: ממיסים 3 חטיפי סוכריות קרמל ונוגט מכוסים שוקולד חלב עם 6 כפות חמאה.
יוצקים זיגוג על החלק העליון של העוגה, ונותנים לו לזרום לאורך הצדדים.
מפזרים אגוזים קצוצים אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "