קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סוכריות גומי

עוגת סוכריות גומי
עוגת סוכריות גומי עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תמצית לימון, חמאה, סוכריות גומי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת סוכריות גומי, עוגת סוכריות גומי 1975, ו עוגת הסוכריות של סבתא רבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
בקערת ערבוב גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
בקערה נפרדת, לנפות מרכיבים יבשים יחד לקפל לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם מים. מעיל צימוקים וסוכריות גומי עם קמח. מערבבים טעמים, סוכריות גומי וצימוקים לתוך תערובת מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות ציפוי וניל3 כוסות ציפוי וניל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מערבבים היטב ויוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
אופים במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)