עוגת סוכריות גומי
עוגת סוכריות גומי עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תמצית לימון, חמאה, סוכריות גומי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת סוכריות גומי, עוגת סוכריות גומי 1975, ו עוגת הסוכריות של סבתא רבא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
בקערה נפרדת, לנפות מרכיבים יבשים יחד לקפל לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם מים. מעיל צימוקים וסוכריות גומי עם קמח. מערבבים טעמים, סוכריות גומי וצימוקים לתוך תערובת מוקרם.
מערבבים היטב ויוצקים למחבת מוכנה.