קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

טאקו עץ ארז עם הליבוט עם סלט הדר

טאקו עץ ארז עם הליבוט עם סלט הדר
לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, אבקת צ'ילי, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מצופה ארז עם סרטן ופרי הדר בלאן, ספייס קאובוי Epicurean שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון, ו סלמון מצופה ארז.

הוראות

1
כדי להכין קרש, לטבול ולספוג קרש במים 1 שעה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
הכן גריל, חימום צד אחד בינוני צד אחד לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
כדי להכין סלט כרוב, לשלב 1/2 כפית מלח, כרוב מגורר, ירקות סלט, בצל, שמנת חמוצה, מיץ לימון; לזרוק היטב מעיל. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ל-1 אננסל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
כדי להכין טאקו, לשלב אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים תערובת אבקת צ ' ילי על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מניחים לוח על מתלה גריל מעל חום גבוה; גריל 5 דקות או עד חרוך קלות. בזהירות להפוך את הקרש; לעבור לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מניחים דגים בצד חרוך של קרש. כיסוי וגריל 18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. לשבור דגים לחתיכות, ולמקם כ 2 אונקיות דגים על כל טורטייה. למעלה כל טאקו עם 1/4 כוס סלט; טורטיות לקפל במחצית.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.