טאקו עץ ארז עם הליבוט עם סלט הדר
לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, אבקת צ'ילי, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מצופה ארז עם סרטן ופרי הדר בלאן, ספייס קאובוי Epicurean שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון, ו סלמון מצופה ארז.
הוראות
כדי להכין קרש, לטבול ולספוג קרש במים 1 שעה; ניקוז.
הכן גריל, חימום צד אחד בינוני צד אחד לחום גבוה.
כדי להכין סלט כרוב, לשלב 1/2 כפית מלח, כרוב מגורר, ירקות סלט, בצל, שמנת חמוצה, מיץ לימון; לזרוק היטב מעיל. לְצַנֵן.
כדי להכין טאקו, לשלב אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מפזרים תערובת אבקת צ ' ילי על דגים.
מניחים לוח על מתלה גריל מעל חום גבוה; גריל 5 דקות או עד חרוך קלות. בזהירות להפוך את הקרש; לעבור לחום בינוני.
מניחים דגים בצד חרוך של קרש. כיסוי וגריל 18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. לשבור דגים לחתיכות, ולמקם כ 2 אונקיות דגים על כל טורטייה. למעלה כל טאקו עם 1/4 כוס סלט; טורטיות לקפל במחצית.