עוגת סולת תפוזים
עוגת סולת תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סולת, תפוזי טבור, מי פריחת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת סולת תפוזים, עוגת שקדים כתומים Semolinan, ו אורנג'וניל סולת עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
למלא חצי סיר בינוני במים.
מוסיפים תפוזים ומרתיחים עד מתרכך, כשעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה וקמח מחבת עוגה 9 1/2 אינץ'.
הפוך סירופ: בסיר קטן, לשלב סוכר, מיץ לימון, מים פריחת תפוזים, ומים. מביאים חום בינוני ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס.
בואו תערובת לבוא לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 6 דקות.
הפוך עוגה: רבע תפוזים ולהסיר את הזרעים אבל לא את העור.
מניחים תפוזים במעבד מזון ודופק עד שיש לך עיסה חלקה.
בקערה גדולה, לשלב עיסת תפוזים, שמן, סוכר, וביצים. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד סולת, אבקת אפייה, ושקדים. מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת כתומה.
יוצקים את הבלילה למחבת ומקשטים למעלה עם שקדים חתוכים.
אופים עד שבוחן עוגה יוצא נקי, כ -40 דקות.
עוגה מגניבה במשך עשר דקות ואז לשפוך סירופ מעל.