קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

עוגת סולת תפוזים

עוגת סולת תפוזים
עוגת סולת תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סולת, תפוזי טבור, מי פריחת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת סולת תפוזים, עוגת שקדים כתומים Semolinan, ו אורנג'וניל סולת עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא חצי סיר בינוני במים.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים תפוזים ומרתיחים עד מתרכך, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
לנקז ולתת מגניב.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה וקמח מחבת עוגה 9 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הפוך סירופ: בסיר קטן, לשלב סוכר, מיץ לימון, מים פריחת תפוזים, ומים. מביאים חום בינוני ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
בואו תערובת לבוא לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 6 דקות.
7
בואו מגניב.
8
הפוך עוגה: רבע תפוזים ולהסיר את הזרעים אבל לא את העור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
9
מניחים תפוזים במעבד מזון ודופק עד שיש לך עיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
בקערה גדולה, לשלב עיסת תפוזים, שמן, סוכר, וביצים. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
בקערה קטנה, לטאטא יחד סולת, אבקת אפייה, ושקדים. מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת כתומה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
יוצקים את הבלילה למחבת ומקשטים למעלה עם שקדים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים עד שבוחן עוגה יוצא נקי, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
עוגה מגניבה במשך עשר דקות ואז לשפוך סירופ מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ