עוגת סל פסחא
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 44 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. זה מושלם עבור פסחא. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קוקוס פתית מלאך של בייקר, מים, ציפוי קצפת שוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגת סל פסחא, עוגת סל פסחא, ו עוגת ממתקי סל הפסחא (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עוגה אופקית לשניים; מניחים, חותכים צדדים למעלה, על גיליון אפייה מכוסה בנייר שעווה. זין עם מזלג במרווחים 1/2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
יוצקים 1/2 כוס ג ' לטין לתוך קערה קטנה; מערבבים במים קרים. לאט לאט לשפוך באופן שווה על עוגות. להכניס למקרר 1 שעה.
מקררים נשאר ג ' לטין עד מעובה מעט. מערבבים בעדינות בשוט מגניב רק עד מעורבב.
הסר 1/2 כוס תערובת שוט מגניב; מקום בקערה קטנה.
מוסיפים אננס; מערבבים היטב.
מורחים על שכבת עוגה 1. מקררים 10 דקות. או רק עד ג ' לטין מוגדר; העליון עם שכבת העוגה שנותרה. כפור העליון וצדדים של עוגה עם נשאר תערובת שוט מגניב.
גוון קוקוס עם צבע מאכל; מפזרים מעל העוגה. לקשט עם סוכריות גומי. מחרוזות שוש צמה; מקום מעל מרכז העוגה דומה ידית. להכניס למקרר 1 שעה.