קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת סנדוויץ ' אננס ודובדבן הפוכה

עוגת סנדוויץ ' אננס ודובדבן הפוכה
המתכון אננס & דובדבן הפוך עוגת סנדוויץ ' יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתאים ל-10 מנות. יש קינוח זה 580 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. 206 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצים, גלגלית זהב סוכר, טבעות אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת אננס בגריל שתויה עם דובדבנים הפוכה, ללא גלוטן אננס דובדבן הפוך Dump עוגה, ו עוגת אננס הפוכה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז 2 x 20 ס " מ פחי עוגה עגולים בסיסים וצדדים קו עם קלף אפייה. פיזור 2 כפות סוכר גלגלית בבסיס של אחד הפחים.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מסננים את האננס מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. מדוד 100 מ " ל של מיץ לקערת ערבוב גדולה. לטפוח יבש 3 טבעות אננס עם נייר מטבח וחצייה אופקית. מסדרים את הפח מסוכר, ולאחר מכן מוסיפים את הדובדבנים glac.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את החמאה המומסת, הסוכר, הקמח, אבקת האפייה, הוניל והביצים למיץ האננס, ומכים בקצף חשמלי עד לקבלת חלקה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין פחיות זה צריך להיות נוזלי מספיק כדי לשפוך על האננס כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
אופים במשך 30 דקות או עד שיפוד דקר באמצע יוצא נקי. השאירו 5 דקות, ולאחר מכן לכבות את העוגות על מתלה חוט (אננס בצד למעלה), לקלף את הקלף מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מורחים את הריבה על ספוג מקורר ללא אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
7
להקציף את השמנת, סוכר ווניל עד עבה, ואז כפית על הריבה. בעדינות לשבת ספוג אננס על גבי, ואבק עם קצת סוכר הדובדבן. הכי טוב לאכול תוך 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "