עוגת ספוג ויקטוריה
עוגת ספוג ויקטוריה דורשת על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו עוגת ספוג ויקטוריה, עוגת ספוג ויקטוריה, ו עוגת ספוג ויקטוריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז מחבת springform 8 אינץ'.
מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה בינונית ומניחים בצד.
שמנת החמאה והסוכר יחד בקערה בינונית.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם ערבוב ביסודיות עם כל תוספת. מערבבים לאט את תערובת הקמח עם החמאה, הסוכר והביצים. הכה בחלב ווניל עד הבלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה
לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים ביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת חמאה לפני הוספת הבא. מקציפים בוניל.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 דקות. לקרר את העוגה במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך את העוגה החוצה על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
עוגה זו יכולה לשמש כפי שהוא, רק מאובקת עם סוכר של ממתקים. לחלופין, לחתוך את העוגה במחצית אופקית כריך השכבות יחד עם ריבה או פודינג.