קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ספוג ויקטוריה

עוגת ספוג ויקטוריה
עוגת ספוג ויקטוריה דורשת על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו עוגת ספוג ויקטוריה, עוגת ספוג ויקטוריה, ו עוגת ספוג ויקטוריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז מחבת springform 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שמנת החמאה והסוכר יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם ערבוב ביסודיות עם כל תוספת. מערבבים לאט את תערובת הקמח עם החמאה, הסוכר והביצים. הכה בחלב ווניל עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
7
מוסיפים ביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת חמאה לפני הוספת הבא. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
8
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
9
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 דקות. לקרר את העוגה במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך את העוגה החוצה על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
11
עוגה זו יכולה לשמש כפי שהוא, רק מאובקת עם סוכר של ממתקים. לחלופין, לחתוך את העוגה במחצית אופקית כריך השכבות יחד עם ריבה או פודינג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פודינגפודינג
ריבהריבה