עוגת ספוג לימון פסח
עוגת ספוג לימון פסח עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 268 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת ספוג קקאו פסח, עוגת ספוג שוקולד פסח, ו עוגת ספוג פסח עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז 10 אינץ ' מלאך עוגת מחבת.
מקציפים את חלמוני הביצה לתוך קערת ערבוב עם מיקסר חשמלי עד מקציף. בהדרגה להוסיף את הסוכר עד משולב לחלוטין. מקציפים במיץ תפוזים, גרידת לימון וגרידת תפוזים. מנפים את קמח תפוחי האדמה ועוגת המצות יחד בקערה; מערבבים בעדינות לתוך תערובת חלמון הביצה.
לנצח את החלבונים ביצה בקערה עם מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה ומבריק. השתמש מרית גומי לקפל 1/3 של חלבוני ביצה מוכים לתערובת חלמון הביצה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז התערובת, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב לחלוטין.
מוסיפים את החלבונים הנותרים, מתקפלים עד רק incorporated. בעדינות לשפוך את הבלילה לתוך מחבת עוגת מזון מלאך מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה מוגדר משחימים קלות, על 1 שעה.
הסר מהתנור, הפוך את המחבת, ולתת להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגה מהמחבת.