עוגת ספייס חמאה עם קומפוט אגס וcrème Fraîche
מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך קורנפלור, מיץ ליים, אניס כוכב הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס ואגוז הפוך עוגה עם קצפת קרם Fraîche, לחם מטוגן עם קומפוט ריבס-מנגו וקרם פרש, ו פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, מיץ ליים, ומלח בסיר גדול כבד.
מוסיפים אגסים וזורקים בעדינות למעיל. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד אגסים הם רק במכרז, ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות.
העברת תערובת לקערה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'; מחבת קו עם סיבוב של נייר קלף. לנפות הראשון 9 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. הכה בביצים 1 בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. לגרד זרעים של שעועית וניל ולהוסיף קליפת סיד; לנצח כדי להתמזג. מקציפים בתערובת קמח ב 4 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה ב 3 תוספות, גירוד קערה מדי פעם.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד תחילת חום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף קירור. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
חותכים סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר את העוגה. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף ולהפוך את צד ימין על מגש. לנפות אבקת סוכר מעל.
מגישים עם קומפוט אגס ו מנה של frache crme.
גרגר זרעים חום, בצורת כוכב, אשר זמין בחלק התבלינים של כמה סופרמרקטים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים אסיאתיים.
** זמין ברוב הסופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.