מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך קורנפלור, מיץ ליים, אניס כוכב הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס ואגוז הפוך עוגה עם קצפת קרם Fraîche, לחם מטוגן עם קומפוט ריבס-מנגו וקרם פרש, ו פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים סוכר, מיץ ליים, ומלח בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים אגסים וזורקים בעדינות למעיל. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד אגסים הם רק במכרז, ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס
3
העברת תערובת לקערה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'; מחבת קו עם סיבוב של נייר קלף. לנפות הראשון 9 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. הכה בביצים 1 בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. לגרד זרעים של שעועית וניל ולהוסיף קליפת סיד; לנצח כדי להתמזג. מקציפים בתערובת קמח ב 4 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה ב 3 תוספות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חלב-חמאה
קליפת ליים
חמאה
קמח לכל מטרה
זרעים
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערבל יד
טופס עוגה
קערה
תנור
2
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
אופים עוגה עד תחילת חום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף קירור. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
מחבת
4
חותכים סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר את העוגה. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף ולהפוך את צד ימין על מגש. לנפות אבקת סוכר מעל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
חתוך לפרוסות.
6
מגישים עם קומפוט אגס ו מנה של frache crme.
מרכיבים שתצטרך
Compote
אגס
7
גרגר זרעים חום, בצורת כוכב, אשר זמין בחלק התבלינים של כמה סופרמרקטים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים אסיאתיים.