עוגת סרטנים עם סלט צנון ואבוקדו
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? עוגת סרטנים עם סלט צנון ואבוקדו יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לך קרם, פירורי לחם, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: גזר האביב, צנון וסלט קינואה עם אבוקדו Herbed, סרטן סדוק עם רוטב אבוקדו Herbed, ו קופסאות צנון דייקון עם סלט סרטנים.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית. מקפלים בבשר סרטנים. צורה תערובת סרטן לתוך 4 (4 אינץ') קציצות; צמרמורת 1 שעה.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוגות סרטן, ומבשלים 4 עד 6 דקות בכל צד או עד זהב.
מחלקים צנון-ו-אבוקדו סלט בין 4 צלחות הגשה; העליון כל אחד עם עוגת סרטן 1.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.