עוגת ענבים ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי ענבים ירוק. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, קורנפלור, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת ענבים ירוקה, תענוג ענבים ירוק, ו סלט ענבים ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.) בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר גרהם, 1/4 כוס סוכר וחמאה מותכת עד מעורבב היטב. שמור 1/4 כוס תערובת פירור ולהניח בצד. לחץ על הנותרים תערובת לתוך 9 אינץ צלחת עמוק פאן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד השחמה קלה. אפשר להתקרר.
בסיר, להמיס עמילן תירס 2/3 כוס סוכר במים קרים 1/4 כוס. מערבבים ענבים ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להפחית חום ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את מיץ הלימון. אפשר להתקרר. כף מילוי לתוך קרום אפוי מקורר.
בקערה קטנה, לשלב שמנת חמוצה, 4 כפיות סוכר 1 כפית וניל.
מערבבים היטב וממרח על עוגה.
מפזרים תערובת פירור שמורה.