עוגת ענבים כפרית
טארט ענבים כפרי הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, ענבים, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו גאלט ענבים כפרי שמפניה, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת אגוזים כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס, קמח תירס, 3 כפות סוכר מגורען, אבקת אפייה, ומלח במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד מעורבב.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 6 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט לשפוך מיץ תפוזים דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד מעורבב (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור).
לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. צ ' יל במשך 15 דקות. חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח את העטיפה והנח בצק מקורר על ניילון נצמד. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד; מניחים את הבצק, עוטפים את הצד, על גיליון אפייה מצופה בנייר אפייה.
מפזרים בצק עם 1 כפית קמח.
כדי להכין מילוי, לשלב ענבים, 2 כפות סוכר מגורען, קורנפלור, וניל וקינמון. כף לתוך מרכז הבצק, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית את תערובת הענבים).
מערבבים מים וחלמון ביצה; מברשת על קצוות הבצק.
מפזרים סוכר טורבינדו על תערובת ענבים ובצק, אם תרצה בכך.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא חום.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.