עוגת שוקולד ענן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, אבקת קקאו, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ענן שוקולד, עוגת ענן שוקולד, ו עוגת ענן שוקולד.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בשורה התחתונה של מחבת העוגה עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל, מוסיפים את החמאה ונותנים להמיס את השוקולד החם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מקציפים את 2 ביצים שלמות 4 חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר, ולאחר מכן בעדינות להוסיף את תערובת השוקולד, ליקר בטעם תפוז ואת גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
(מקרטון)
3 מקלות בייגלה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
בקערה אחרת, לטאטא את 4 חלבונים ביצה עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא עד הלבנים להחזיק את הצורה שלהם אבל הם לא נוקשה מדי. להאיר את תערובת השוקולד עם מנה של חלבוני ביצה, ולאחר מכן לקפל את שאר הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות או עד העוגה הוא עלה וסדוק והמרכז הוא כבר לא מתנדנד. מגניב את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט; באמצע ישקע כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
7
כאשר אתה מוכן לאכול, מניחים את העוגה עדיין קשורה במחבת על דוכן עוגה או צלחת להגשה בזהירות להסיר את הצדדים של המחבת מן העוגה. אל תדאגו סדקים או קצוות מחוספסים, זה מראה המכתש אנחנו הולכים לכאן. מקציפים את הקרם עד שהוא רך ולאחר מכן מוסיפים את הליקר וניל ותפוז בטעם ולהמשיך לטאטא עד הקרם הוא מוצק אבל לא נוקשה. ממלאים את המכתש של העוגה עם הקצפת, מקלים אותו בעדינות לכיוון הקצוות של העוגה, ואבק את החלק העליון בקלילות עם אבקת קקאו דחף דרך מסננת תה.