קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ענן שוקולד

עוגת ענן שוקולד
עוגת שוקולד ענן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, אבקת קקאו, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ענן שוקולד, עוגת ענן שוקולד, ו עוגת ענן שוקולד.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בשורה התחתונה של מחבת העוגה עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל, מוסיפים את החמאה ונותנים להמיס את השוקולד החם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
מקציפים את 2 ביצים שלמות 4 חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר, ולאחר מכן בעדינות להוסיף את תערובת השוקולד, ליקר בטעם תפוז ואת גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(מקרטון)(מקרטון)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
בקערה אחרת, לטאטא את 4 חלבונים ביצה עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא עד הלבנים להחזיק את הצורה שלהם אבל הם לא נוקשה מדי. להאיר את תערובת השוקולד עם מנה של חלבוני ביצה, ולאחר מכן לקפל את שאר הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות או עד העוגה הוא עלה וסדוק והמרכז הוא כבר לא מתנדנד. מגניב את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט; באמצע ישקע כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כאשר אתה מוכן לאכול, מניחים את העוגה עדיין קשורה במחבת על דוכן עוגה או צלחת להגשה בזהירות להסיר את הצדדים של המחבת מן העוגה. אל תדאגו סדקים או קצוות מחוספסים, זה מראה המכתש אנחנו הולכים לכאן. מקציפים את הקרם עד שהוא רך ולאחר מכן מוסיפים את הליקר וניל ותפוז בטעם ולהמשיך לטאטא עד הקרם הוא מוצק אבל לא נוקשה. ממלאים את המכתש של העוגה עם הקצפת, מקלים אותו בעדינות לכיוון הקצוות של העוגה, ואבק את החלק העליון בקלילות עם אבקת קקאו דחף דרך מסננת תה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
תהתה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'