קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ענן שוקולד

עוגת ענן שוקולד
עוגת שוקולד ענן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, אבקת קקאו, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ענן שוקולד, עוגת ענן שוקולד, ו עוגת ענן שוקולד.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בשורה התחתונה של מחבת העוגה עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל, מוסיפים את החמאה ונותנים להמיס את השוקולד החם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מקציפים את 2 ביצים שלמות 4 חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר, ולאחר מכן בעדינות להוסיף את תערובת השוקולד, ליקר בטעם תפוז ואת גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(מקרטון)(מקרטון)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
בקערה אחרת, לטאטא את 4 חלבונים ביצה עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא עד הלבנים להחזיק את הצורה שלהם אבל הם לא נוקשה מדי. להאיר את תערובת השוקולד עם מנה של חלבוני ביצה, ולאחר מכן לקפל את שאר הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות או עד העוגה הוא עלה וסדוק והמרכז הוא כבר לא מתנדנד. מגניב את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט; באמצע ישקע כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כאשר אתה מוכן לאכול, מניחים את העוגה עדיין קשורה במחבת על דוכן עוגה או צלחת להגשה בזהירות להסיר את הצדדים של המחבת מן העוגה. אל תדאגו סדקים או קצוות מחוספסים, זה מראה המכתש אנחנו הולכים לכאן. מקציפים את הקרם עד שהוא רך ולאחר מכן מוסיפים את הליקר וניל ותפוז בטעם ולהמשיך לטאטא עד הקרם הוא מוצק אבל לא נוקשה. ממלאים את המכתש של העוגה עם הקצפת, מקלים אותו בעדינות לכיוון הקצוות של העוגה, ואבק את החלק העליון בקלילות עם אבקת קקאו דחף דרך מסננת תה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תהתה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף