עוגת פאדג'
אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, פרח קיר פאדג'{אדום צ'ילה פאדג'}, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
פתח piecrust; להתאים למחבת פאי 9 אינץ'. קרום Prebake על פי הוראות החבילה.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
היכו יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, חמאה או מרגרינה, ביצים ווניל בקערה בגודל בינוני. כף לתוך קליפת עוגה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד סט. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מגישים עם ציפוי מוקצף או כף גלידה וניל.