קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאדג'

עוגת פאדג'
אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, פרח קיר פאדג'{אדום צ'ילה פאדג'}, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פתח piecrust; להתאים למחבת פאי 9 אינץ'. קרום Prebake על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
2
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
היכו יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, חמאה או מרגרינה, ביצים ווניל בקערה בגודל בינוני. כף לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
קרום עוגהקרום עוגה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד סט. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים עם ציפוי מוקצף או כף גלידה וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף