עוגת פאונד עם זיגוג לימון בזיליקום
עוגה פאונד עם זיגוג לימון בזיליקום דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 281 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פאונד עם זיגוג לימון בזיליקום, עוגת לימון פאונד עם זיגוג דבש לימון, ו לימון שמן זית עוגה פאונד עם זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת 12 כוס עם 1 חמאת כף, ואבק עם 2 כפות סוכר מגורען.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים (דרך 1/4 כפית מלח) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
שלב 1 1/2 כוסות סוכר מגורען ואת 9 כפות הנותרים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. לנצח בקליפה ולחלץ.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים חלב חמאה ו 2 כפות מיץ.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס, באמצעות מקצף נקי, יבש.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל שליש תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לקפל בתערובת הביצה הנותרים. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר עוגה מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין זיגוג, לשלב חצי וחצי בזיליקום בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 45 שניות.
בואו לעמוד 5 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך בזיליקום.
שלב חצי וחצי, אבקת סוכר, 2 כפות מיץ, וקורטוב של מלח; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
טפטוף חצי זיגוג על עוגה; בואו לעמוד 5 דקות או עד שנקבע. חזור על הליך עם זיגוג נשאר.