קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג אפרסמון

עוגת פודינג אפרסמון
אם יש לך אבקת אפייה, דבש, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פודינג אפרסמון, עוגת פודינג אפרסמון, ו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של מחבת 10 אינץ ' קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים סיבוב של קלף על הקרקעית.
3
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים את הברנדי מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לרכך כ -20 דקות.
5
חותכים את האפרסמונים לשניים, ואז לגרוף את עיסת מן העורות ומניחים את עיסת בקערה גדולה. השליכו עורות. מחית את עיסת עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הביצים המוכות קלות, חלב, וניל, דבש, חמאה מומסת וסוכר. מערבבים אל combine.In קערה גדולה נפרדת, לשלב קמח, מלח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ב-3 תוספות. ערבוב לשלב בין כל תוספת. מקפלים בצימוקים וכל ברנדי שנותר יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. זה צריך לבוא על 1 אינץ ' מלמעלה. אל תמלא יותר מדי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את המחבת הממולאת תבנית אפייה מעוטרת ומעבירים לתנור המחומם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים עד העוגה עלתה, הוא מוצק למגע ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, על 1 ½ עד 1 3/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. לאחר מגניב להפעיל סכין קטנה לאורך הקצה כדי לשחרר את העוגה מהמחבת, ולאחר מכן להסיר את הטבעת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
חותכים לפרוסות ומגישים עם קצפת, אם משתמשים.  
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)