עוגת פודינג אפרסמון
אם יש לך אבקת אפייה, דבש, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פודינג אפרסמון, עוגת פודינג אפרסמון, ו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של מחבת 10 אינץ ' קפיץ.
מניחים סיבוב של קלף על הקרקעית.
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים את הברנדי מעל.
חותכים את האפרסמונים לשניים, ואז לגרוף את עיסת מן העורות ומניחים את עיסת בקערה גדולה. השליכו עורות. מחית את עיסת עם מזלג עד חלקה.
מוסיפים את הביצים המוכות קלות, חלב, וניל, דבש, חמאה מומסת וסוכר. מערבבים אל combine.In קערה גדולה נפרדת, לשלב קמח, מלח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה.
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ב-3 תוספות. ערבוב לשלב בין כל תוספת. מקפלים בצימוקים וכל ברנדי שנותר יחד עם האגוזים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. זה צריך לבוא על 1 אינץ ' מלמעלה. אל תמלא יותר מדי.
מניחים את המחבת הממולאת תבנית אפייה מעוטרת ומעבירים לתנור המחומם.
אופים עד העוגה עלתה, הוא מוצק למגע ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, על 1 ½ עד 1 3/4 שעות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. לאחר מגניב להפעיל סכין קטנה לאורך הקצה כדי לשחרר את העוגה מהמחבת, ולאחר מכן להסיר את הטבעת.
חותכים לפרוסות ומגישים עם קצפת, אם משתמשים.