עוגת פודינג חמאה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג חמאה. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך עמילן תירס, סוכר חום, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת פודינג חמאה, ו פודינג חמאה.
הוראות
הפוך פודינג: ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני, מערבבים סוכר חום כהה ומלח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
הסר מהחום. בקערה קטנה, להקציף קורנפלור ו 1/2 כוס חלב עד חלקה, ואז לטאטא חלמונים ביצה.
להקציף חלב שנותר לתערובת סוכר חום, ולאחר מכן להקציף בתערובת קורנפלור. להחזיר מחבת לחום בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; מבשלים, לטאטא כל הזמן, עד פודינג מתעבה מעט, על 1 דקה (זה יהיה להתעבות יותר כפי שהוא צמרמורת).
הסר מהחום; מערבבים בוויסקי ווניל.
העברה לקערה; לכסות עם לעטוף פלסטיק, הקשה על לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג. צ ' יל לפחות 8 שעות או לילה.
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 191°. פנים הקרום עם קלף; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה, דוחף שעועית או משקולות נגד הצדדים של קלף.
הסר קלף ומשקולות, קרום זין בכל רחבי עם מזלג ואופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק, 10 עד 15 דקות יותר.
מפזרים שוקולד בקרום, לתת להמיס, ואז להפיץ בשכבה דקה.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
להרכיב עוגה: עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות קרם עם סוכר ווניל עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות. פודינג כפית לתוך הקרום, העליון עם קצפת, ומקשטים עם קצוץ
הית ' בר. מקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.