עוגת פודינג שוקולד
עוגת פודינג שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קיצור ירקות, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
טפטוף 2 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם הבצק אינו מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד משולב. (לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד, עם מגרד מאפה אם יש לך אחד, וליצור דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 11 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang תחת ו crimp קצה דקורטיבי. זין התחתון ואת הצד של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע פגז 30 דקות.
בעוד צמרמורות פגז, מחממים תנור ל 191° עם תבנית אפייה על המדף האמצעי.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים על תבנית אפייה עד שהמאפה מוגדר והקצה הוא זהב חיוור, כ -25 דקות. בזהירות להסיר משקולות לסכל, ולאחר מכן לאפות פגז על תבנית אפייה עד זהב חיוור בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. קליפה מגניבה.
לטאטא יחד קורנפלור, 1/3 כוס סוכר, אבקת קקאו, ומלח בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות (תערובת יהיה להתעבות).
הסר מן החום להקציף שוקולד ווניל עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך פגז מקורר וקור, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה (אם אתה רוצה למנוע עור להיווצר), עד קר, לפחות 2 שעות.
רק לפני ההגשה, לנצח שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות. כף על עוגה.
בצק מאפה יכול להיות מקורר עד 2 ימים.פאי (ללא קצפת) יכול להיות מקורר עד 1 יום.