קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג שוקולד

עוגת פודינג שוקולד
עוגת פודינג שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קיצור ירקות, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
טפטוף 2 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם הבצק אינו מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד משולב. (לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד, עם מגרד מאפה אם יש לך אחד, וליצור דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 11 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang תחת ו crimp קצה דקורטיבי. זין התחתון ואת הצד של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע פגז 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
2
בעוד צמרמורות פגז, מחממים תנור ל 191° עם תבנית אפייה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים על תבנית אפייה עד שהמאפה מוגדר והקצה הוא זהב חיוור, כ -25 דקות. בזהירות להסיר משקולות לסכל, ולאחר מכן לאפות פגז על תבנית אפייה עד זהב חיוור בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. קליפה מגניבה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
לטאטא יחד קורנפלור, 1/3 כוס סוכר, אבקת קקאו, ומלח בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן לטאטא בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות (תערובת יהיה להתעבות).
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מן החום להקציף שוקולד ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים מילוי לתוך פגז מקורר וקור, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה (אם אתה רוצה למנוע עור להיווצר), עד קר, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
4
רק לפני ההגשה, לנצח שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות. כף על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
1
בצק מאפה יכול להיות מקורר עד 2 ימים.פאי (ללא קצפת) יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
בצק מאפהבצק מאפה