עוגת פודינג שוקולד דביקה לבישול איטי
עוגת פודינג שוקולד דביקה לבישול איטי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. לכי לחנות וקחי פודינג שוקולד ומילוי פאי, וניל, ציפוי שוקולד חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בישול איטי עוגת בראוני דביק, עוגת פודינג שוקולד דביקה, ו עוגת פודינג שוקולד דביקה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 1/2-ליטר סיר איטי עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, חמאה מומסת, ביצים, וניל ופודינג לערבב עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך סיר איטי.
מקפלים את הציפוי לתוך הבלילה בסיר איטי עם כפית, עוזב סרטים של זיגוג פועל דרך הבלילה.
כיסוי; לבשל על חום גבוה הגדרת 2 עד 3 שעות או עד העוגה מוגדר במרכז. כדי לשרת, כפית עוגה חמה מתוך סיר איטי, העליון עם כפות של גלידה.