עוגת פודינג שקדים ואגסים
צריך קינוח צמחוני? פאי אגס ושקדים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצק קרום, חלב, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגס ושקד עם פודינג מתובל, אגס ודובדבן פריך עם רוטב פודינג שקדים, ו עוגת פודינג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
להכין ולאפות את הבצק בצלחת עוגה 9 אינץ'. קרום מגניב לגמרי על מתלה תיל.
חותכים אגסים בחצי אורך; חותכים כל חצי לפרוסות בעובי 1/8 אינץ', שומרים על פרוסות לפי הסדר כפי שהם נחתכים. מסדרים פרוסות אגס בקרום מוכן ב 2 שכבות.
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום, מלח, וביצים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים חלב ותמציות; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת חלב על אגסים; מפזרים 2 כפות סוכר חום ושקדים.
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוגה מהתנור); אופים שעה נוספת ו-5 דקות או עד שסכין מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.