עוגת פודינג תות ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג תות ריבס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, עמילן תירס, גבעולי ריבס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פודינג תות ריבס, עוגת פודינג תות-ריבס, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 204°. חמאה זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה.
מערבבים יחד מים, קורנפלור, ו 1/3 כוס סוכר בסיר קטן, ולאחר מכן מערבבים בריבס. להביא רתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים תותים.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ונותר 1/2 כוס סוכר בקערה.
לטאטא יחד ביצה, חלב, חמאה ווניל בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בתערובת קמח עד רק בשילוב.
שמור תערובת פירות 1/2 כוס, ולאחר מכן להוסיף שארית לתבנית אפייה ויוצקים הבלילה על זה, מתפשט באופן שווה.
טפטוף שמורות תערובת פירות 1/2 כוס מעל הבלילה.
אופים עד מפרט עץ מוכנס לתוך מרכז חלק העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מדף 5 דקות לפני ההגשה.