עוגת פולנטה עם גבינה ורוטב עגבניות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם בזיליקום, מוצרלה, רול פולנטה מוכן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פולנטה עם רוטב עגבניות חריף, פולנטה עם רוטב עגבניות שיטאקי, ו רוטב עגבניות-בזיליקום עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 450°f. שמן צלחת פאי 9 אינץ ' או צלחת גראטן 4 כוס עם 1 כפית שמן. 3
חותכים את רול פולנטה לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' וצלחת עוגה בשורה עם חצי פרוסות, חופפים פרוסות מעט כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של צלחת עוגה. מערבבים 1 כף בזיליקום לתוך 1 1/2 כוסות רוטב פסטה להפיץ על פולנטה, ואז מפזרים חצי מוצרלה. למעלה עם מחצית הנותרים של פרוסות פולנטה, ואז מפזרים Parmigiano-רג ' יאנו וחצי הנותרים של מוצרלה.
אופים עד מבעבע וזהב, כ -20 דקות. בעוד העוגה אופה, לחמם רוטב פסטה, בזיליקום, ושמן בסיר קטן, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
בואו עוגה לעמוד 5 דקות כדי להתקרר, ולאחר מכן לשרת עם רוטב נוסף בצד.
* נמצא בסופרמרקטים רבים lucini.com.