קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

עוגת פולנטה עם נקניק: Patissada di Polenta

עוגת פולנטה עם נקניק: Patissada di Polenta
עוגת פולנטה עם נקניק: Patissada di Polentan נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סטרצ'ינו, פולנטה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, Croste Di Polenta Con Cicoria (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן, ו Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד מרכך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הנקניק והעוף ומבשלים עד להשחמה. מערבבים את העגבניות ומבשלים עד שהם נשברו ושחררו את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
נקניקנקניק
4
בקערה נפרדת, לשלב את הפטריות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הכן את הפולנטה הרכה על פי המתכון ושופכים 1/3 לתוך תבשיל חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
6
מניחים כמה נקודות של חמאה מן הנותרים 2 כפות על גבי פולנטה, ולאחר מכן הדף אותו עם 1/3 של תערובת בשר ועגבניות, ואז עם 1/3 של תערובת גבינה ופטריות. חזור עד שכל החומרים משמשים למעלה. השכבה העליונה צריכה להיות גבינה ופטריות. מבשלים בתנור במשך 15 דקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
טפטוף פולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן, עד שכל פולנטה משולבת תערובת מתחילה להתעבות. לעבור לכפית עץ, למשוך את החום ולהמשיך לערבב עד עבה כמו להדביק.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
9
מערבבים בגבינה וממשיכים לערבב עד שהוא נמס ומאוגדת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה