פשטידת תרנגול הודו דורשת בערך 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 451 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קמח, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו עוגת פחזנית הודו, ג'אבה הפחזנית-פחזנית תוצרת בית, ו עוגת קרם פאף (aka עוגת פאף קרם או עוגת אקלר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות סכין חדה, לחתוך x רדוד בתחתית עגבניות לטבול בסיר של מים רותחים 10 שניות. מיד להעביר עגבניות עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים להתקרר, ואז לנקז. לקלף, זרע, דק קוצצים עגבניות.
מבשלים בצל בחמאה עם מלח במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות להתחיל חום, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה, ואז מערבבים במרק ומביאים לרתיחה על חום מתון, תוך ערבוב מתמיד. להפחית חום ומבשל, ערבוב, 1 דקה (רוטב יהיה עבה).
הסר מהחום ומערבבים בטורקיה, פטרוזיליה, עגבניות קצוצות, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מביאים מים לרתיחה עם חמאה ומלח בסיר כבד 1 1/2-ל 2 ליטר. להפחית את החום לנמוך ולהוסיף קמח בבת אחת, ולאחר מכן לערבב במרץ עם כף עץ עד הבצק יוצר כדור ומושך מן הצדדים של מחבת, 1 עד 2 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום ומערבבים במרץ במשך 1 דקה יותר כדי לשחרר קיטור, ואז להכות 3 ביצים, 1 בכל פעם, להכות עד משולב לאחר כל תוספת. מערבבים גבינה שוויצרית, 1 כף פרמזן, וחרדל, ולאחר מכן להפיץ בצק עם ידיים לחות לצלחת פאי 9 אינץ חמאה. צור חור רחב 6 אינץ ' במרכז על ידי משיכת בצק לכיוון קצה צלחת עוגה, ואז תל מילוי חור. לדחוף בצק 1 אינץ ' עד הצדדים של מילוי, משאיר העליון של מילוי חשוף. מקציפים קלות את הביצים הנותרות ומברישים קצת מעל הבצק( שארית רזרבה לשימוש אחר), ואז מפזרים כף הנותרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
אופים עוגה עד הבצק הוא נפוח וזהוב, כ 40 דקות, ולאחר מכן לחתוך 4 חריצים עם סכין קטנה סביב הצד של הבצק כדי לשחרר קיטור ולאפות 10 דקות יותר.