עוגת פטוצ'יני איטלקית
מתכון עוגת פטוצ'יני איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 375 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פטוצ'יני, תיבול, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטוצ'יני קינואה עם נקניק איטלקי, פטוצ'יני עוף איטלקי שמנת, ו פטוצ'יני עם נקניק איטלקי ורוטב זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז. מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות ותיבול איטלקי.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום. כיסוי; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
בקערה בינונית, לנצח את אחת הביצים והחמאה. מערבבים בגבינת פטוצ ' יני ומוצרלה. בצלחת קיש 9 אינץ ' ungreased או צלחת עוגה, כף ולחץ תערובת שווה בצד התחתון ומעלה של צלחת.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת קוטג 'וביצה שנותרה; מורחים על תערובת פטוצ' יני בצלחת.
מפזרים ברוקולי. תערובת בקר כפית באופן שווה מעל.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חם במרכז.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.