עוגת פטל
המתכון פטל טריפל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ladyfingers, קורנפלור, tawny פורט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פטל, עוגת פטל, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, סוכר, קורנפלור, וגרידת בסיר. מביאים תערובת כמעט לרתיחה על חום בינוני. מקציפים ביצים בבלנדר במהירות נמוכה ומוסיפים לאט תערובת חלב חם. חזור לפן. מבשלים על אש נמוכה (לא להרתיח), ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 7 דקות. מערבבים וניל. קריר במקרר, ערבוב פעם אחת. כדי להרכיב, מניחים שכבה של חצאי ladyfinger בתחתית קערת הגשה זכוכית.
מורחים 1/3 פירות יער ו 1/3 פודינג על גבי. המשך שכבות, מסתיים עם פודינג. מכסים בניילון נצמד; מקררים 1 שעה.