עוגת פטל הפוכה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת פטל הפוכה. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 440 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פטל-מנגו הפוכה, עוגת שזיפים ופטל הפוכה, ו עוגות תה הפוכות לימון פטל.
הוראות
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של 9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת בנייר כסף; מעיל בתרסיס בישול.
מניחים 1/2 כוס פטל בתבנית; מניחים בצד.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים. מערבבים פנימה מיץ לימון ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מקפלים פנימה את יתרת הפטל. בזהירות כף מעל פירות יער במחבת.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות.
הפוך עוגה על מגש הגשה; הסר בזהירות נייר כסף. מגניב לגמרי. אבק עם סוכר של קונדיטורים.