עוגת פטל ואפרסק פרפה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 578 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שקדים, חלמונים, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת פטל ואפרסק, אפרסק פטל עוגת ארוחת בוקר, ו עוגת פרפה אפרסק.
הוראות
1
ריסוס 9 אינץ 'מחבת springform עם 3 אינץ' צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. טוחנים היטב מקרונים, שקדים וקליפות לימון במעבד. לחץ על חצי תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחית אפרסקים במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
להעביר מחית לסיר עמוק בצד כבד ולהביא להתבשל מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות (צבע של מחית יהיה להכהות מעט).
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
להעביר קערה להירגע עד מגניב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
פטל מחית במעבד. מסננים דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית, הקשה כדי לחלץ כמה שיותר פירות ככל האפשר. מחית צ ' יל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
קפה מבושל חזק וחם
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להקציף 1/4 כוס שמנת, חלמונים ביצה, סוכר, סירופ תירס, וחמאה בקערת מתכת גדולה לשלב. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להקציף כל הזמן עד בסיס parfait מתעבה ומדחום מוכנס לתוך רשם הבסיס 71°, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו קצוצות
8
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות בסיס פרפה עד billowy ולגמרי מגניב, על 8 דקות. מחלקים בין 2 קערות בינוניות (כ 1 בסיס פרפה כוס בכל קערה). מקציפים הנותרים 2 1/4 כוסות קרם בקערה גדולה עד פסגות בינוניות טופס. מקפלים מחית אפרסק מגניב שנאפס לתוך 1 בסיס פרפה, ואז לקפל במחצית שמנת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 1/2 אונקיות וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מורחים פרפה אפרסק במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים שאריות תערובת macaroon נגמר.
11
מקום במקפיא.
12
מקפלים 1 כוס מחית פטל (ריזרב שנותר מחית לשימוש אחר) לתוך בסיס פרפה בקערה השנייה. מקפלים הנותרים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מורחים פרפה על תערובת מקרון במחבת. כיסוי; להקפיא לפחות 8 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מקפלים 30x7 אינץ רצועת אלומיניום לסכל אורך במחצית כדי ליצור רצועת 30x3 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מיקרוגל שוקולד לבן בקערת זכוכית עבור מרווחים של 10 שניות עד שוקולד רק מתחיל להמיס; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable קטנה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
קצה לחתוך 1 פינה של תיק. צינור שוקולד לבן על רצועת רדיד בעיצוב תחרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
6
באמצעות סכין מחוממת, לחתוך סביב עוגת פרפה כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת. מחזיק רצועת רדיד זקוף במקביל לתחתית העוגה, מקום 1 קצה נגד עוגה, צד שוקולד לבן פנימה בעדינות להקיש רצועה לחלוטין סביב עוגה כמו גדר, עוזב overhang. להקפיא 10 דקות. החל ב overhang, בזהירות לקלף רדיד. לקצץ את הבליטה שוקולד. כיסוי; להחזיר עוגה למקפיא עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את כל החומרים למעט פטל בקערה גדולה; בואו לעמוד קומפוט לפחות 15 דקות עד 1 שעה, ערבוב מדי פעם. סדר פטל על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
Compote
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים עוגה לחתיכות.
3
מגישים עם קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
Compote
1
Lindt ו פרוג ' ינה שוקולד לבן נתן את התוצאות הטובות ביותר במטבח הבדיקה שלנו.