עוגת פטל ואפרסק
עוגת פטל ואפרסק פרפה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 578 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שקדים, חלמונים, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת פטל ואפרסק, אפרסק פטל עוגת ארוחת בוקר, ו עוגת פרפה אפרסק.
הוראות
ריסוס 9 אינץ 'מחבת springform עם 3 אינץ' צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. טוחנים היטב מקרונים, שקדים וקליפות לימון במעבד. לחץ על חצי תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
להעביר מחית לסיר עמוק בצד כבד ולהביא להתבשל מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות (צבע של מחית יהיה להכהות מעט).
להעביר קערה להירגע עד מגניב, על 15 דקות.
פטל מחית במעבד. מסננים דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית, הקשה כדי לחלץ כמה שיותר פירות ככל האפשר. מחית צ ' יל.
להקציף 1/4 כוס שמנת, חלמונים ביצה, סוכר, סירופ תירס, וחמאה בקערת מתכת גדולה לשלב. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
להקציף כל הזמן עד בסיס parfait מתעבה ומדחום מוכנס לתוך רשם הבסיס 71°, על 8 דקות.
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות בסיס פרפה עד billowy ולגמרי מגניב, על 8 דקות. מחלקים בין 2 קערות בינוניות (כ 1 בסיס פרפה כוס בכל קערה). מקציפים הנותרים 2 1/4 כוסות קרם בקערה גדולה עד פסגות בינוניות טופס. מקפלים מחית אפרסק מגניב שנאפס לתוך 1 בסיס פרפה, ואז לקפל במחצית שמנת מוקצפת.
מורחים פרפה אפרסק במחבת מוכנה.
מפזרים שאריות תערובת macaroon נגמר.
מקפלים 1 כוס מחית פטל (ריזרב שנותר מחית לשימוש אחר) לתוך בסיס פרפה בקערה השנייה. מקפלים הנותרים קצפת.
מורחים פרפה על תערובת מקרון במחבת. כיסוי; להקפיא לפחות 8 שעות עד 2 ימים.
מקפלים 30x7 אינץ רצועת אלומיניום לסכל אורך במחצית כדי ליצור רצועת 30x3 1/2 אינץ'.
מיקרוגל שוקולד לבן בקערת זכוכית עבור מרווחים של 10 שניות עד שוקולד רק מתחיל להמיס; מערבבים עד חלקה.
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable קטנה.
קצה לחתוך 1 פינה של תיק. צינור שוקולד לבן על רצועת רדיד בעיצוב תחרה.
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד, כ -10 דקות.
באמצעות סכין מחוממת, לחתוך סביב עוגת פרפה כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת. מחזיק רצועת רדיד זקוף במקביל לתחתית העוגה, מקום 1 קצה נגד עוגה, צד שוקולד לבן פנימה בעדינות להקיש רצועה לחלוטין סביב עוגה כמו גדר, עוזב overhang. להקפיא 10 דקות. החל ב overhang, בזהירות לקלף רדיד. לקצץ את הבליטה שוקולד. כיסוי; להחזיר עוגה למקפיא עד 12 שעות.
מערבבים את כל החומרים למעט פטל בקערה גדולה; בואו לעמוד קומפוט לפחות 15 דקות עד 1 שעה, ערבוב מדי פעם. סדר פטל על גבי עוגה.
Lindt ו פרוג ' ינה שוקולד לבן נתן את התוצאות הטובות ביותר במטבח הבדיקה שלנו.