עוגת פטל משמש
פאי פטל משמש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם משמשים בשלים המשרד, מלח, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו משמש וגרנולה פטל עם יוגורט דבש פטל, ריבת משמש-פטל, ו עוגת משמש-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה באמצע התנור ומחממים התנור ל 450 ° F.
להקציף יחד קורנפלור, מלח, ו 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר בקערה גדולה.
מרדדים חתיכת 1 של בצק (לשמור על חתיכה שנותרה מקוררת) על משטח מקורנן קלות עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות לתוך סיבוב 13 אינץ ולהתאים צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' (קיבולת 4 כוס). קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. קליפה צוננת תוך גלגול בצק לקרום העליון.
מרדדים את פיסת בצק שנותרה לסיבוב 11 אינץ'.
מערבבים משמשים לתערובת סוכר עד בשילוב, ולאחר מכן מערבבים בעדינות פטל וכפית מילוי לתוך הקליפה.
מכסים את העוגה עם מאפה עגול לקצץ עם מזמרה מטבח, משאיר 1/2 אינץ ' overhang. קצה Crimp דקורטיבי.
מברשת העליון של העוגה עם ביצה ומפזרים בכל רחבי עם הנותרים 2 כפות סוכר.
חותכים 3 פתחי אדים בקרום העליון עם סכין קטנה וחדה.
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, כ 45 דקות יותר. עוגה מגניבה על מדף לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
* פאי יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.