עוגת פירורי אוכמניות
צריך ארוחת בוקר צמחונית? עוגת פירורי אוכמניות יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קינמון, ביצים, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת פירורי אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות.
הוראות
לטאטא יחד קמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בקערה. תערובת 1 1/2 מקלות חמאה לתוך קמח עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה רק עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה קטנה (בערך בגודל אפונה).
להעביר 1 1/2 כוסות תערובת קמח לקערה אחרת עבור ציפוי פירור.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה ונותר 2 כפות סוכר כדי ציפוי פירור, ולאחר מכן להתמזג עם קצות האצבעות שלך עד גושים גדולים טופס.
לטאטא יחד ביצים, שמנת חמוצה, וניל, ולאחר מכן להוסיף לתערובת קמח שנותר, ערבוב עד רק בשילוב. מקפלים אוכמניות להפיץ את הבלילה, הפצת פירות יער באופן שווה, במחבת אפייה 13 - by 9 - by 2-inch חמאה.
מפזרים את הבלילה באופן שווה עם ציפוי פירור.
אופים באמצע התנור עד שהעוגה זהובה ומעדר עץ או שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות לפני החיתוך.
* עדיף לאכול את עוגת הפירורים הזו ביום שהיא נעשית.