עוגת פירורי דובדבנים מיובשת
אם יש לכם מרגרינה, סודה לשתיה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, דובדבן אוכמניות עוגת פירורים, ו עוגת פירורי לימון דובדבן.
הוראות
מערבבים את 3 המרכיבים הראשונים בקערה; חותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. תניח בצד את התערובת של סטרוזל.
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח והבא 6 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים את תערובת הקמח בצד.
מערבבים היטב את חלב החמאה ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקציף תיל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים.
יוצקים את הבלילה לתוך cakepan עגול 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, ומפזרים תערובת streusel מעל הבלילה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הערה: דובדבנים מיובשים, מגולענים טארט זמינים במומחיות-חנויות מזון וסופרמרקטים גדולים או שהם יכולים להיות בדואר הורה מ-American Spoon Foods Inc., 800/222 - אתה יכול להחליף צימוקים, שזיפים קצוצים, או תאריכים לדובדבנים יבשים.