אם יש לכם מרגרינה, סודה לשתיה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, דובדבן אוכמניות עוגת פירורים, ו עוגת פירורי לימון דובדבן.
הוראות
1
מערבבים את 3 המרכיבים הראשונים בקערה; חותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. תניח בצד את התערובת של סטרוזל.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים היטב את חלב החמאה ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקציף תיל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמאה נטול שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את הבלילה לתוך cakepan עגול 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, ומפזרים תערובת streusel מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים חמים.
7
הערה: דובדבנים מיובשים, מגולענים טארט זמינים במומחיות-חנויות מזון וסופרמרקטים גדולים או שהם יכולים להיות בדואר הורה מ-American Spoon Foods Inc., 800/222 - אתה יכול להחליף צימוקים, שזיפים קצוצים, או תאריכים לדובדבנים יבשים.