עוגת פירורי תפוחים
צריך קינוח צמחוני? פאי פירור תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. גשו לסופר וקנו מי קרח, סוכר, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות מוסיפים חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
טפטוף 2 כפות מים קרח מעל. תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון. צ ' יל 1 שעה.
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון לעטוף 14 אינץ ' עגול.
מעביר בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 10 אינץ'. מקפלים overhang תחת. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי. נקב את תחתית הקרום עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
מחממים תנור ל 350°f. קו קרום עם רדיד אלומיניום. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הזהב סט, על 10 דקות יותר. מגניב.
לזרוק תפוחים ומיץ לימון בקערה בינונית. ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה. מערבבים בסוכר וקינמון.
מוסיפים תפוחים; sauté עד מצופה בחמאת קינמון ו פריך במכרז, על 5 דקות.
להקציף סיידר ו קורנפלור בקערה קטנה.
הוסף לתפוחים. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
העברת תערובת תפוח לקערה גדולה.
מערבבים ברסק תפוחים. מגניב לגמרי. (קרום ומילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים את הקרום; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. כיסוי ומילוי צינה.)
מחממים תנור ל 177°. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף את כל החומרים בקערה עד טופס גושים לחים.
אופים עד ציפוי זהוב חום, כ 40 דקות.
מרכיבים מנות :
177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' סיידר תפוחים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה 1 2 כפיות אבקת שום אפונה קפואה 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (ארוז) סוכר חום זהוב 2 קילוגרם תפוחים סבתא סמית (כ 10 בינוני), קלופים, cored, פרוס עבה 1 אוראו ממולאים כפולים קינמון טחון 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' (או יותר) מי קרח 1 2 כפיות אבקת שום מיץ לימון טרי 0 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 5 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מקורר ירקות מוצק מקורר, לחתוך לחתיכות קטנות 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ לימון, אופציונלי 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' (3/4 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אגוזי מלך קצוצים