צריך קינוח צמחוני? פאי פירור תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. גשו לסופר וקנו מי קרח, סוכר, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
טפטוף 2 כפות מים קרח מעל. תהליך עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון לעטוף 14 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מעביר בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 10 אינץ'. מקפלים overhang תחת. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי. נקב את תחתית הקרום עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מחממים תנור ל 350°f. קו קרום עם רדיד אלומיניום. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר משקולות לסכל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים עד הזהב סט, על 10 דקות יותר. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לזרוק תפוחים ומיץ לימון בקערה בינונית. ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה. מערבבים בסוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים תפוחים; sauté עד מצופה בחמאת קינמון ו פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
להקציף סיידר ו קורנפלור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף לתפוחים. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
העברת תערובת תפוח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים ברסק תפוחים. מגניב לגמרי. (קרום ומילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים את הקרום; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. כיסוי ומילוי צינה.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1
מחממים תנור ל 177°. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף את כל החומרים בקערה עד טופס גושים לחים.