קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירורים Calico

עוגת פירורים Calico
עוגת פירורי Calico עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירור ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. קל לרסס 13-על ידי 9 אינץ תבנית עוגה עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם נייר קלף או רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; לרסס שוב עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים קמח וסוכר חום בקערה בינונית. באמצעות שני סכיני ארוחת ערב, לחתוך חמאה עד תערובת דומה חול רטוב. מערבבים אגוזים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים שוקולד בקערה קטנה ומיקרוגל עד חלקה ומותכת, 1 עד 2 דקות, עצירת מיקרוגל לערבב שוקולד כל 30 שניות. להפריש ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מנפים קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף חמאה והכה על מהירות בינונית עד בשילוב, על 1 דקה (התערובת תהיה מתפוררת).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
בקערה קטנה, להכות יחד ביצים, חלב חמאה, ווניל. עם מערבל במהירות בינונית-נמוכה, להוסיף תערובת ביצה בזרם יציב איטי. הכה רק עד בשילוב. השהה מיקסר, לגרד צדדים ותחתית של קערה, ואז להכות תערובת על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעביר 1 הבלילה כוס לקערה בינונית. מערבבים שוקולד מומס ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לגרד בלילה פשוטה לתוך תבנית אפייה מוכנה. בלילת שוקולד על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
הפעל סכין דרך הבלילה עוגה כדי ליצור מערבולת שיש.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מפזרים באופן שווה עם תערובת סוכר אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת 10 דקות. משוך עוגה החוצה על מדף קירור באמצעות קלע קלף מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
לשרת.