עוגת פירורים Calico
עוגת פירורי Calico עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירור ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. קל לרסס 13-על ידי 9 אינץ תבנית עוגה עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם נייר קלף או רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; לרסס שוב עם תרסיס אפייה.
מערבבים קמח וסוכר חום בקערה בינונית. באמצעות שני סכיני ארוחת ערב, לחתוך חמאה עד תערובת דומה חול רטוב. מערבבים אגוזים; להפריש.
מניחים שוקולד בקערה קטנה ומיקרוגל עד חלקה ומותכת, 1 עד 2 דקות, עצירת מיקרוגל לערבב שוקולד כל 30 שניות. להפריש ולאפשר להתקרר.
מנפים קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח לקערה גדולה.
הוסף חמאה והכה על מהירות בינונית עד בשילוב, על 1 דקה (התערובת תהיה מתפוררת).
בקערה קטנה, להכות יחד ביצים, חלב חמאה, ווניל. עם מערבל במהירות בינונית-נמוכה, להוסיף תערובת ביצה בזרם יציב איטי. הכה רק עד בשילוב. השהה מיקסר, לגרד צדדים ותחתית של קערה, ואז להכות תערובת על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב, על 30 שניות.
מעביר 1 הבלילה כוס לקערה בינונית. מערבבים שוקולד מומס ומקורר.
לגרד בלילה פשוטה לתוך תבנית אפייה מוכנה. בלילת שוקולד על גבי הבלילה.
הפעל סכין דרך הבלילה עוגה כדי ליצור מערבולת שיש.
מפזרים באופן שווה עם תערובת סוכר אגוז.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת 10 דקות. משוך עוגה החוצה על מדף קירור באמצעות קלע קלף מגניב לחלוטין, על 1 שעה.