קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות17
ציון בריאות2
מגזין

עוגת פירורים נוספת

עוגת פירורים נוספת
אם יש לך אבקת אפייה, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תוספת פירור קינמון Streusel שמנת חמוצה עוגת קפה, ספל עוגת קפה קינמון עם קפה-mate תוספת מתוק & שמנת, ו עוגת קפה פירורים גדולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 350 ° F. גריז וקמח 9-by 13 אינץ תבנית אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את ציפוי: לטאטא יחד סוכר, מלח, קמח, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לשלב יסודי ואת התערובת דומה ארוחה תירס לח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
כדי להפוך את המילוי: להקציף יחד את הסוכר החום, קינמון, אגוז מוסקט, אבקת קקאו, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
כדי להפוך את העוגה: בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכרים יחד עד משולב היטב, על 4 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. לגרד את הקערה בין כל תוספת ביצה כדי להבטיח שהכל מעורבב כראוי. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בקערה קטנה אחרת, להקציף יחד את שמנת חמוצה וחלב. זה יכול להיות קצת גבשושי. זה בסדר. במהירות נמוכה, להוסיף 1/3 של תערובת הקמח לבלילה. כפי שהוא משלבת, להוסיף חצי תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להוסיף עוד 1/3 של תערובת הקמח ואת שארית תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
מערבבים עד בקושי משולב ולהוסיף את הקמח שנותר. סיום שילוב המרכיבים היבשים עם מרית כדי להבטיח כי כל הקמח משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מורחים כמחצית הבלילה למחבת מוכנה, דוחפים אותו לקצוות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים את המילוי על גבי הבלילה.
12
Dollop הבלילה הנותרת על פני החלק העליון של המילוי ולהשתמש מרית להפיץ הבלילה על פני מחבת. השתמש בסכין חמאה בעדינות לסובב את המילוי לתוך הבלילה עם כמה משיכות עדינות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מפזרים את ציפוי באופן שווה על הבלילה ואופים את העוגה עד שהוא חום זהוב ובוחן עוגה או שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
14
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 20 עד 30 דקות לפני ההגשה. העוגה תימשך, עטופה היטב, בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 5 ימים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן