עוגת פירורים נוספת
אם יש לך אבקת אפייה, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תוספת פירור קינמון Streusel שמנת חמוצה עוגת קפה, ספל עוגת קפה קינמון עם קפה-mate תוספת מתוק & שמנת, ו עוגת קפה פירורים גדולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 350 ° F. גריז וקמח 9-by 13 אינץ תבנית אפייה ולהניח בצד.
כדי להפוך את ציפוי: לטאטא יחד סוכר, מלח, קמח, וקינמון.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לשלב יסודי ואת התערובת דומה ארוחה תירס לח. תניח בצד.
כדי להפוך את המילוי: להקציף יחד את הסוכר החום, קינמון, אגוז מוסקט, אבקת קקאו, ומלח. תניח בצד.
כדי להפוך את העוגה: בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכרים יחד עד משולב היטב, על 4 דקות. מקציפים בוניל.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. לגרד את הקערה בין כל תוספת ביצה כדי להבטיח שהכל מעורבב כראוי. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה קטנה אחרת, להקציף יחד את שמנת חמוצה וחלב. זה יכול להיות קצת גבשושי. זה בסדר. במהירות נמוכה, להוסיף 1/3 של תערובת הקמח לבלילה. כפי שהוא משלבת, להוסיף חצי תערובת שמנת חמוצה.
להוסיף עוד 1/3 של תערובת הקמח ואת שארית תערובת שמנת חמוצה.
מערבבים עד בקושי משולב ולהוסיף את הקמח שנותר. סיום שילוב המרכיבים היבשים עם מרית כדי להבטיח כי כל הקמח משולב היטב.
מורחים כמחצית הבלילה למחבת מוכנה, דוחפים אותו לקצוות עם מרית גומי.
מפזרים את המילוי על גבי הבלילה.
Dollop הבלילה הנותרת על פני החלק העליון של המילוי ולהשתמש מרית להפיץ הבלילה על פני מחבת. השתמש בסכין חמאה בעדינות לסובב את המילוי לתוך הבלילה עם כמה משיכות עדינות.
מפזרים את ציפוי באופן שווה על הבלילה ואופים את העוגה עד שהוא חום זהוב ובוחן עוגה או שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 55 עד 60 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 20 עד 30 דקות לפני ההגשה. העוגה תימשך, עטופה היטב, בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 5 ימים.