עוגת פירות יער קיץ
פאי פירות יער קיץ הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח, סוכר מגורען, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: ברי ברי עוגת קיץ, עוגת פירות יער קיץ, ו עוגת פירות יער קיץ.
הוראות
שים את הקמח, חמאה, הדובדבן סוכר, שקדים טחונים וגרידת מעבד מזון וזרע לפירורים.
מערבבים את החלמון עם 1 כף מים קרים, ולאחר מכן מוסיפים למעבד ודופק עד שהבצק מגיע יחד.
לפצל את המאפה לשניים, לעטוף בסרט נצמד, ואז להירגע במשך 30 דקות.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
קו צלחת עוגה 20 ס " מ עם חצי המאפה, להוסיף גיליון נייר גריזפרוof ואפונה אפייה ואופים עיוורים במשך 30 דקות.
מערבבים את פירות יער cornflour עם תוספת 2 כפות סוכר ודחיסה של מיץ תפוזים, ואז ערימה לתוך בסיס העוגה.
מרדדים את המאפה שנותר עד גדול מספיק כדי לכסות את העוגה עם חפיפה קלה.
לטאטא את הלבן ביצה עם מזלג, ואז מברשת קצת סביב השפה מאפה. בזהירות להרים על מכסה מאפה, לקצץ את הקצוות ולחץ עם שיניים מזלג לאטום. השתמש חותך 2cm, הקצה הגדול של זרבובית צנרת או בוטלטופ כדי להחתים כמה נקודות פולקה מאפה להשליך את עיגולים מאפה אתה חותמת החוצה.
מברשת בכל רחבי עם יותר ביצה לבן, ולאחר מכן מפזרים בנדיבות עם סוכר מגורען ואופים במשך 30 דקות עד הזהב ואת הפרי הסירופי התחיל בועה מתוך נקודות פולקה.
אפשר לעוגה להתקרר במשך כמה דקות לפני ההגשה חמה, או חמה או בטמפרטורת החדר, עם מנה של שמנת קרושה, גלידה או טפטוף של שמנת אחת, אם תרצה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות Chateau שנטל הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג